Mai sunt doar 4 zile in care studentii se pot inscrie pentru experienta AIESEC
1/18778
calendar_month 13 Oct 2010, 00:00
AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari asociatii internationale conduse de tineri, isi deschide bratele pentru o noua generatie de studenti care doresc sa aduca o schimbare in viata lor si in societatea in care traiesc.

Experienta AIESEC le ofera tinerilor din toata lumea posibilitatea insusirii unor abilitati de leadership prin intermediul carora acestia au sansa de a fi conducatorii unor miscari de impact in comunitatile in care traiesc.

Mediul international le faciliteaza membrilor accesul la o platforma globala destinata invatarii care le ofera sansa participarii la sute de conferinte pe tot globul, posibilitatea de a lua parte la intalniri online cu lideri din toata lumea si oportunitatea de a face coaching cu directori de top din companile partenere.

In fiecare an AIESEC ofera tinerilor peste 10000 de internshipuri internationale care le da posibilitatea studentilor de a locui si munci intr-o alta tara, facilitandu-le in acelasi timp experienta diversitatii culturale si sansa de dezvoltare profesionala.

Anul acesta AIESEC Bucuresti ii incurajaza pe studenti sa participe la un internship de dezvoltare prin intermediul caruia acestia vor colabora cu ONG- uri, fundatii si institute culturale sau pot participa la proiecte sociale care au teme precum: drepturile copilului, probleme de mediu sau de educatie aparute in unele tari.

Comunitatea noastra are nevoie de lideri responsabili din punct de vedere social si cultural, astfel AIESEC Bucuresti le ofera membrilor pozitii de leadership inainte sau dupa un stagiu de practica international. AIESEC Bucuresti este locul unde tinerii isi pot dezvolta abilitatile de conducere a unei echipe, de a gestiona proiecte mari si de a conduce o organizatie la nivel local, national sau international.

AIESEC ii sprijina pe tinerii care au inteles ca singurul mod in care isi pot prezice viitorul este acela de a incepe sa faca primii pasi in dezvoltarea unor competente necesare construirii unei cariere.

II invitam pe toti studentii bucuresteni, indiferent de facultate, sa ni se alatura azi la AIESEC Student Cafe, in zona Romana, la Cafe Boheme, la ora 4.30 PM, pentru a-i cunoaste pe membrii organzatiei, pe alumni, pe tinerii care au fost intr-un internship international si pe presedintele AIESEC Viena.

Studentii care vor sa se inscrie pentru experienta AIESEC trebuie sa completeze formularul de aplicare de pe www.aiesecbucharest.ro. Termenul limita pentru completarea acestuia este 16 octombrie, urmand ca acestia sa participe la interviul de grup intre 17-19 octombrie 2010.

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 13 orase.