studentie.ro  » info-studentie » asociatii studentesti » RECRUTARI OSUT 2008

RECRUTARI OSUT 2008

Publicat: 29 Sep 2008 | Vizualizari: 1102

OSUT trece printr-o schimbare necesara. In fiecare an se schimba mandatul. Consideram ca a venit vremea sa schimbam ceva mai mult decat atat la OSUT.
Si anume atitudinea. Avem nevoie de minti noi si luminate, avem nevoie de idei bune care sa razbeasca. Avem nevoie de oameni noi care sa faca ceva cu adevarat.

“Campania la misto" a fost conceputa tocmai pentru a selecta partea aceea de public care intelege cu adevarat ideea pe care mergem si vrea sa se implice, sa devenim o echipa mai mare si mai puternica. Nu toate pipitele si toti cocalarii vor intelege ce spun acele afise sau acele stikere facute “la misto"; este un risc pe care ni l-am asumat cand am gandit campania.
Perfect constienti de acest lucru am dat bataie planului. Iar pentru a dezminti diversele lucruri care se spun despre OSUT, regasite in mesajele stikerelor, ne-am gandit ca astfel vom avea parte de o campanie “pe fata", “cu tupeu" si cu atitudine.
Recrutarile incep in data de 1 octombrie si vor dura pana in 14 octombrie in Holul UVT, pe site www.osut.ro si prin formulare depuse in cutii special amenajate.
Anul acesta incepem tare! Vino alaturi de noi daca ai ceva de zis!
Timisoara, Departament Relatii Publice,
28.09.2008 Fit Cristina Ramona

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00