S-a incheiat cea de-a treia editie a evenimentului Leadership Talks

calendar_month 11 Nov 2010, 00:00
Cea de-a treia editie Leadership Talks, desfasurata la Universitatea Romano-Americana a inceput pe 1 noiembrie cu prezentarea lui Mugurel Margarit despre modul in care fundatiile trateaza responsabilitatea sociala in cadrul fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.
Ziua a continuat cu povestea despre viata a Andreei Esca care ne-a marturisit din secretele unei persoane de succes care imbina cariera cu familia.
Sandra Pralong a emotionat printr-o poveste incredibila si a insuflat participantilor taria si curajul pe care un lider trebuie sa le aiba pentru a reusi.
Raluca Ioana Van Staden si Jacobus Frederick Van Staden au incantat prin a povesti despre descoperirea senzationala a aparatului care depisteaza cancerul in 6 minute si depsre modul in care ei reusesc sa imbine viata de familie cu cariera de lider a fiecaruia.
Cristian Tudor Popescu ne-a dezvaluit din secretele liderului dupa 1990 si despre ingredientele pe care un jurnalist trebuie sa le adauge carierei sale.
Razvan Crisan a captat atentia printr-o poveste extraordinara cu suisuri si coborasuri, cu provocari si reusite, un drum unic despre succes, experienta, proiecte noi.
A doua zi, Rucsandra Hurezeanu, femeia moderna in societatea de azi a vorbit despre emotia trairii unui vis, Ivatherm si despre modul in care reuseste sa ramana in top.
Accenture, compania americana specializata in servicii de consultanta in management, solutii tehnologice si outsourcing a povestit despre valorile unui lider si despre importanta unei munci calitative.
Dragos Bucurenci, infiintatorul Asociatiei MaiMultVerde a povestiti atat despre menirea unui voluntar cat si despre provocarile vietii la care reusita iti este asigurata atat timp cat spui ‚Da, pot’.

Alexandru Tomescu a deschis ochii publicului despre faptul ca pentru a avea succes in domeniul muzicii clasice trebuie sa fii hotarat, determinat si sa nu renunti usor pentru ca in acest domeniu trebuie sa exersezi tot timpul pentru a fi cel mai bun.
Calin Fusu, un lider al Internetului ne-a demonstrat ca modestia si curajul de a incerca ceva nou sunt principalele atribute pe care un lider trebuie sa si le dezvolte.
A treia zi de speech-uri a debutat cu Alex Gavan, cel mai tinar alpinist roman care a urcat, fara oxigen si fara serpasi, un virf de peste 8.000 de metri din Himalaya. A marturisti ca atat timp cat faci lucrurile bine si cu cap iti poti urma pasiunea si poti sa devii un lider implinit.
Dumitru Prunariu, singurul roman care a sfidat limitele gravitatiei si a zburat in spatiul cosmic, are o poveste care seamana cu un scenariu dintr-un film. Motivare, pasiune, implicare sunt doar cateva dintre atuurile unui lider care vrea sa ramana in istorie.
Leslie Hawke a vorbit despre ce inseamna sa fii presedintele fundatiei OVIDIU ROM si implicarea prin care a reusit sa fie aleasa AMBASADOR AL ANULUI EUROPEAN 2010 in Romania.
Drum Cafe a transformat publicul din participanti in adevarati muzicieni prin exercitiile de percutie la tuburi cu care a mentinut extazul studentilor.
Irina Schrotter a motivat publicul prin pasiunea cu care ne-a impartasit experientele sale unice de viata. Un domeniu in care trebuie intotdeauna sa vii cu ceva nou si sa fii pregatit pentru ca poti oricand sa ai surpriza de a fi imitat in munca pe care o depui.
Ion Caramitru, un nume rasunator pe scena din Romania, a indemnat participantii sa aiba atitudine si sa nu uite niciodata de unde au plecat si unde vor sa ajunga.
Alexandru Arsinel a imbinat utilul cu placutul si prin umor ne-a facut sa avem si o alta perspectiva asupra vietii de actor.
Ca si moderatori, Leadership Talks a avut onoarea sa ii aibe alaturi pe Mihail Musat, Oana Toiu si Luminita Oprea, nume rasunatoare cu ajutorul carora putem declara ca evenimentul Leadership Talks a avut un succes rasunator.
Ultima zi a fost deidcata workshopurilor la care au participat 50 de sutdenti. Tema aleasa a fost ‚leadershipul’ si a fost sustinuta de cei de la Achieve Global. Participantii au avut parte de traininguri care au rolul de a ii ghida in cariera.
Despre AIESEC Bucuresti
AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 13 orase.
Noutati




