studentie.ro  » info-studentie » asociatii studentesti » SECURITATEA INFORMATICA - CAP DE AFIS IN POLITEHNICA

SECURITATEA INFORMATICA - CAP DE AFIS IN POLITEHNICA

Publicat: 23 Sep 2008 | Vizualizari: 1432

In toamna asta securitatea informatica nu mai este un subiect `strict secret`. Studentii din Universitatea Politehnica din Bucuresti au ocazia timp de o saptamana sa ia parte la cursuri si aplicatii practice in acest domeniul de varf al lumii IT.
Pornind de la nevoia tot mai mare de specialisti IT in randul angajatorilor, odata cu patrunderea calculatorului pe fiecare nivel al economiei, workshopul `do IT safe - Smart Security`, se vrea o introducere si un prim pas pregatitor pentru studenti care sunt intrigati de acest domeniu.

Gandit de studenti pentru studenti, workshop-ul propune o noua metoda de invatare studentilor plictisiti de vechile cursuri ingineresti. Bazat pe principiul “learning by doing", evenimentul va pune in contact direct studentii cu specialistii din firmele furnizoare de securitate. “ L-am gandit ca o serie de cursuri interactive; participantii se vor implica dincolo de simpla luare de notite" - afirma Emil Calinescu, Project Coordinator “do IT safe - Smart Security" si Senior Member EESTEC LC Bucharest.
Cand si Unde?
Evenimentul va avea loc in saptamana 27 octombrie-31 noiembrie in corpul AN al UnIversitatii Politehnica din Bucuresti.
Ce trebuie sa fac ca sa particip?
Participarea la workshop este deschisa tuturor studentilor, singura “conditie" fiind interesul in domeniu.
Afla mai multe despre progamul evenimentului, inscrieri, firmele partenere si organizatori pe site-ul evenimentului doitsafe.eestec.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00