studentie.ro  » info-studentie » asociatii studentesti » SPORTFEST 2008

SPORTFEST 2008

Publicat: 22 Apr 2008 | Vizualizari: 941

Facultatea de Educatie Fizica si Sport (FEFS) si Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest Timisoara (OSUT) au deosebita placere sa anunte ce-a de-a IV-a editie a evenimentului SportFest.
Manifestarea sportiva va fi precedata de un preeveeniment in data de 6 mai, intitulat "Zilele Copilariei" unde atat studentii participanti, cat si publicul vor avea ocazia sa isi aminteasca de frumosii ani ai copilariei.

In deschiderea evenimentului vor avea loc demonstratii de haltere, dans sportiv, gimnastica ritmica, karate, box si majorete. Pe durata a celor doua zile, 8 si 9 mai, pe terenurile UVT se vor intrece studenti si profesori in competitii sportive ca baschet, streetball, fotbal, handbal sau volei. Castigatorii competitiilor vor avea parte de premii si surprize.

Si pentru ca stim sa ne si distram, vom incheia fiecare seara cu o petrecere pe cinste, pe strandul Mihai Eminescu. In fiecare seara, atat publicul cat si participantii la competitii vor avea parte de spectacole de jonglerii cu foc, oferite de Grupul Shadows.
Pentru informatii suplimentare sau inscrieri www.sportfest.ro va sta la dispozitie.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-02 00:00:00