studentie.ro  » info-studentie » asociatii studentesti » START INITIATIVEI IN AFACERI !

START INITIATIVEI IN AFACERI !

Publicat: 11 Apr 2008 | Vizualizari: 1524

Autoritatea Nationala pentru Tineret in colaborare cu organizatia non-guvernamentala JCI Romania lanseaza in luna mai a.c. conceptul ABECEDAR BUSINESS TRAINING.
ABT se concretizeaza intr-o serie de sesiuni de training in sase orase reprezentative din Romania: Timisoara, Cluj, Brasov, Constanta, Iasi si Bucuresti. Fiecare modul se desfasoara pe parcursul a doua zile si acopera toate domeniile necesare unui start-up de succes.

Notiuni de baza din marketing, project management, networking, RU, e-business, finante, legislatie, branding, PR si strategie vor putea fi accesate cu suportul unor traineri specializati si sustinute practic de studii de caz reale din piata de afaceri din Romania

ABT este deschis oricarui tanar cu spirit antreprenorial care isi doreste sa demareze propria afacere. Cursurile sunt gratuite, iar inscrierea se face pe baza unui chestionar on line in limita locurilor disponibile.

Pentru detalii accesati www.abecedarbusiness.ro
Proiectul este sustinut de Business Standard si Studentie.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-03 00:00:00