studentie.ro  » info-studentie » asociatii studentesti » STUDENTII CU IDEI DE AFACERI - ASTEPTATI LA CONFERINTA

STUDENTII CU IDEI DE AFACERI - ASTEPTATI LA CONFERINTA

Publicat: 26 Aug 2008 | Vizualizari: 2122

Studentii din toata lumea sunt invitati la o noua conferinta internationala Iashington. Prelegerea este dedicata celor interesati de dezvoltarea lor profesionala si persoanala. Evenimentul, la care sunt asteptati peste 100 de tineri, este organizat de asociatia studenteasca AIESEC si va avea loc in perioada 1-7 septembrie.
Prima conferinta de acest tip se va desfasura in Iasi. Acolo vor fi prezenti 20 de specialisti renumiti precum: Jim Bagnola, Aleksander Farstad din Norvegia sau dr. Seyed Mehdian de la Universitatea Michigan din Statele Unite ale Americii.
Evenimentul este organizat pentru a oferi studentilor ocazia de a se intalni cu diversi oameni de afaceri din domeniile leardership, tehnologie, antreprenoriat si dezvoltare durabila. In urma acestor discutii libere se doreste facilitarea comunicarii dintre cele doura tabere.
Iashington este o conferinta internationala, organizata de AIESEC Iasi (Romania), al carei scop este sa reuneasca peste 160 de participanti din diferinte tari conectati la ideea de dezvoltare profesionala.

Georgiana Stioiu - editor studentie.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00