STUDENTII ROMANI VAD LUMEA PRIN AIESEC
9/9347
calendar_month 02 Iul 2008, 00:00
Incepand cu 23 iunie, studentii sunt invitati sa se inscrie in "Programul de Internship-uri la Nivel Global", desfasurat de AIESEC Bucuresti.
Prin acest program, tinerii ambitiosi au sansa de a beneficia de un internship platit, pe domeniul lor de activitate, intr-un cadru international care sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a fiecaruia.

In fiecare an, AIESEC Bucuresti ofera sansa cat mai multor studenti din universitatile bucurestene de a patrunde in mediul de lucru international, de a cunoaste oameni din peste 100 de tari si culturi si de a-si descoperi propriile limite. "Generatia noastra este prima pentru care experienta internationala a devenit decisiva pentru accederea intr-o pozitie de management.

AIESEC contribuie la formarea liderilor de maine prin programul Global Internships. Acum studentii au acces la perspective globale, experiente interculturale si dezvoltare profesionala in IT, inginerie, management, marketing, economie, educatie sau psihologie. Depinde doar de noi daca alegem sa fim globali atat profesional cat si personal." (Titus Capilnean, Vicepresedinte Comunicare-AIESEC Bucuresti).

Campania de recrutare de noi membri AIESEC, desfasurata de AIESEC Bucuresti in aceasta vara, are ca scop facilitarea unui numar cat mai mare de astfel de oportunitati pentru studentii bucuresteni. Forta si impactul acestui program pot fi masurate prin experientele unice traite de fiecare participant in parte: "Ca si Trainee am lucrat intr-o firma de Media Production din Germania, in departamentul IT, cu atributii corespunzatoare studiilor mele si cu destul de multa libertate de a veni cu idei noi. Foarte importanta intr-o astfel de experienta este posibilitatea de a reflecta la propria persoana, de a te intelege mai bine, de a iti descoperi slabiciunile pe care mai apoi sa le indrepti. Cel mai important lucru pentru mine in acest program au fost oamenii, de care te simti legat prin experiente si trairi in perioada programului de Exchange si prin amintiri mai tarziu. `A global network of friends`". (Cristina Grigorie, 25).

Asadar, AIESEC Bucuresti ii asteapta pe studenti sa isi creeze propria lor poveste prin intermediul "Programului de Internship-uri la Nivel Global".

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri, prezenta in peste 100 de tari si teritorii, cu peste 23.000 de membrii si 60 de ani de existenta. Scopul AIESEC este dezvoltarea liderilor care sa aiba mai tarziu impactul necesar in societate. In Bucuresti AIESEC are o experienta de 18 ani in proiecte dedicate studentilor, menite sa le stimuleze implicarea activa in comunitatea locala si sa le dezvolte calitatile si abilitatile.

Termenul limita de depunere a formularelor de aplicatie este 29 iulie 2008.

Mai multe detalii aici!