10 modele de biblioteca pentru iubitorii de carti
3/37517
calendar_month 17 Dec 2015, 00:00
„Imi imaginez Paradisul ca pe un fel de biblioteca", spunea Jorge Luis Borges. Si n-ar fi putut-o spune nimeni mai bine, pentru ca iubitorii de carti inteleg cel mai bine ce se ascunde in spatele cuvintelor scriitorului argentinian. O biblioteca in casa unui om este un fel de Paradis in care isi dau intalnire toti scriitorii, toate povestile, din toate timpurile. Ce placere sa bei un ceai intr-un asa loc ceresc, rasfoind o carte! Dar sa ne revenim din visare si sa coboram pe pamant, in sufrageria ta, unde vrei sa creezi un taram al cartilor. Iti venim in ajutor cu o multime de modele de biblioteca din care sa alegi.

O biblioteca poate fi echivalentul elegantei si al distinctiei, insa, in realitate, imaginea unei incaperi cu mobila antica si peretele captusit de carti nu este singurul design pe care o biblioteca de sufragerie il poate avea. De fapt, imagineaza-ti ca in spatele fiecarei coperte gasesti un prieten drag, deci te invitam sa alegi acele modele de biblioteca exact asa cum ti le imaginezi pentru a-ti gazdui prietenii cum se cuvine.
Modele de biblioteca pentru spatii mici
Am considerat oportun sa impartim lista noastra cu modele de biblioteca in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie. Stim ca nu exista „biblioteca prea mare" pentru cititorul din tine, insa trebuie sa strecori cartile in micul spatiu, asa ca uite ce idei avem noi:

Biblioteca ascunsa in spatele canapelei

De ce sa nu ascunzi biblioteca in spatiul pe care il ai in spatele canapelei? Vei pierde doar jumatate de metru din living si vei avea in schimb aceasta biblioteca prietenoasa in stil englezesc.

Vezi mai multe idei pe DIVAHAIR.RO