3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre barbatul de langa tine
3/37994
calendar_month 03 Iun 2016, 00:00
Esti la inceput de drum si nu esti sigura incotro duce relatia voastra? Inainte de a te implica mai mult, trebuie sa afli cateva lucruri esentiale despre cel cu care vrei sa construiesti o relatie.

Daca le vei afla prea tarziu, s-ar putea sa regreti, asa ca incearca sa-l testezi chiar de la primele intalniri. Iata ce trebuie sa stii:
  1. Daca este zgarcit
Nu trebuie sa profiti de niciun barbat, iar o doza sanatoasa de independenta este benefica oricarei femei. Insa un barbat care se uita la pret inainte de a-ti cumpara o floare sau care nu lasa bacsis nu este neaparat cumpatat. Iar zgarcenia de la inceputul relatiei se va agrava pe masura ce va veti cunoaste mai bine si isi va permite sa se simta in largul lui.
  1. Daca este mincinos
Iti poti da seama din povestirile lui sau conversatiile cu prietenii daca prefera sa ascunda sau sa cosmetizeze adevarul. De exemplu a iesit cu tine, dar prietenilor le-a spus ca sta acasa. Iti povesteste amuzat cum si-a pacalit colegii de la job ca a avut pana, dar de fapt era mahmur etc. Acestea sunt semnale de alarma. Daca se simte in largul lui cand minte, inseamna ca o va face si cu tine.
  1. Daca este laudaros
Barbatii carora le place sa se laude excesiv (sau sa fie laudati la orice pas) sunt barbati nesiguri pee i, frustrati si care au nevoie de confirmari mereu. Dincolo de vanitate, acest barbat va avea nevoie de reconfirmari ale virilitatii sale, asa ca te va insela cand se va simti nesigur. Iar asta se va intampla des.