3 site-uri cu produse si servicii pentru burlacii moderni
3/38280
calendar_month 15 Nov 2016, 00:00
Burlacia este, pentru unii barbati, o alegere facuta cu mandrie si determinare. Desi, cu siguranta, la fel de implinita precum cea a unui familist convins, viata unui burlac vine cu greutatile si capriciile ei. De aceea, noi venim in intampinarea tuturor burlacilor cu un set de 3 site-uri menite sa le usureze, dar mai ales sa le „condimenteze” existenta.
Easywash.ro
In cazul burlacilor, spalarea rufelor poate fi o oportunitate de… agatat. Cum? Prin abandonarea masinii de spalat din locuinta in favoarea laundromatului EasyWash, o spalatorie de haine self-service. Un spatiu modern, cu farmecul spalatoriilor americane, amenajat cu mai multe masini de spalat, te asteapta sa iti cureti si sa iti usuci rufele in mai putin de o ora, timp in care poti castiga unul-doua numere de telefon.

In ciuda avantajelor pe care le aduce in viata sociala, dar si domestica a burlacilor, EasyWash se adreseaza, in primul rand, studentilor si persoanelor care nu poseda o masina de spalat proprie, asigurand servicii non-stop, masinile de spalat functionand pe baza de jetoane. Pretul unui jeton este de 5,5 lei, serviciul fiind, asadar, deosebit de avantajos.

Poti gasi laundromate EasyWash in zone cheie ale Bucurestiului, precum Timpuri Noi, Pajura si Vitan, dar si in Timisoara.
Emenatwork.ro
Orice barbat singur, dedicat vietii de burlac, trebuie sa isi puna la punct locuinta, astfel incat aceasta sa se potriveasca stilului sau de viata si sa fie, ei bine, impresionanta pentru femei.

Emenatwork.ro este un magazin online cu o oferta variata de materiale de constructii si produse pentru casa si gradina. Pe „rafturile” virtuale ale magazinului te asteapta, asadar, o multime de produse pentru casa ta, de la obiecte sanitare, parchet, tapet si usi, la corpuri de iluminat, scari din aluminiu sau tavan fals.

Un set de usi glisante pentru camere primitoare ar putea face diferenta in cazul in care viitoarele cuceriri iti vor calca pragul.
Led24.ro
La fel ca si locuinta, automobilul personal joaca un rol important in viata barbatilor singuri, care se dedica exclusiv intalnirilor fara obligatii. In acest caz, Led24.ro este magazinul online ideal pentru burlaci. Pe Led24.ro pasionatii auto pot gasi produse de tunning auto, de la produse de iluminat - magazinul online are, in aceasta perioada, oferte la kiturile xenon, precum si becuri auto DRL-uri lumini zi, la camere DVR, sisteme de mers inapoi, alarme etc.

Este important de mentionat ca pretul si calitatea produselor comercializate de Led24.ro sunt exceptionale - Led24 este primul importator autorizat al cunoscutului brand Cartech, care se poate lauda cu o rata de defectiune sub 1%.