3 zodii care domina intr-o relatie. Vor sa aiba painea si cutitul
3/38053
calendar_month 13 Iul 2016, 00:00
Relatia cu unii dintre nativi nu este usoara pentru ca au tendinta sa domine, sa se impuna, anihilandu-ti aproape orice reactie, orice drept.
Iata in ce zodii sunt nascuti cei care vor sa arate ca sunt mari si tari intr-o relatie:
Berbec
Foarte incapatanat, acest nativ tinde sa devina un adevarat dictator. Ii place sa detina controlul, sa stie in orice clipa ce face si ce gandeste partenerul de viata. Pune piciorul in prag atunci cand i se pare ca situatia este dezechilibrata. Intr-o cearta, este cel mai vocal, cel care, chiar daca nu are dreptate, tipa ca sa isi mascheze incompetenta. Ii place sa domine si in dormitor, jucand rolul protectorului pasional.
Scorpion
Persoanele nascute in zodia Scorpion sunt cuceritoare prin definitie. Adora aceasta postura si tin cu tot dinadinsul sa si-o mentina. Apeleaza la tot felul de tertipuri pentru fi siguri ca domina intr-o relatie. In dormitor, sunt pline de pasiune si dau tot ce au mai bun si dintr-un soi de mandrie. Relatia cu ele este o adevarata provocare pentru ca trebuie sa te pregatesti sa te supui daca vrei sa mergeti inainte.
Pesti
Ai crede ca bonomul nativ din zodia Pesti nu este in stare sa se impuna, sa domine. Ei bine, aparentele insala intotdeauna. Pestii domina de departe cel mai mult intr-o relatie si nu neaparat intr-o forma pozitiva. E un santajist emotional, care isi tine partenera aproape prin fel si fel de mesaje care sa starneasca emotie si simpatie. Pentru ca iubesc sincer, pretind acelasi lucru de la persoana de alaturi.
Acestia se victimizeaza si isi tin partenerele langa ei prin mesaje care pot fi confundate cel mai des cu santajul emotional. Totodata, Pestii iubesc sincer atunci cand se afla intr-o relatie.