3 zodii care isi intalnesc sufletul pereche toamna aceasta
3/38213
calendar_month 30 Sep 2016, 00:00
Toamna lui 2016 poate aduce schimbarea in viata catorva dintre nativi. Si asta intrucat este sezonul in care au cele mai mari sanse sa isi intalneasca jumatatea, sufletul pereche.
Iata care sunt norocosii toamnei:
Taur
In octombrie si noiembrie, ocaziile de distractie se tin lant in cazul tau. Si sunt mari sanse ca tocmai in cercul de prieteni sa apara cineva cu care sa descoperi o compatibilitate deosebita, sa realizati ca aveti o multime de lucruri in comun si ca, practic, sunteti destinati unul altuia. Trebuie doar sa manifesti mai multa deschidere. Planifica o vacanta in doi si bucurati-va de explozia de romantism ce planeaza asupra voastra.
Leu
Toamna aceasta este deosebit de interesanta pentru viata ta amoroasa. Daca inca esti singur/a, in urmatoarele doua luni sunt sanse mari sa te implici intr-o relatie serioasa. Totul porneste de la stima de sine. Pentru ca ai tendinta sa te iubesti mai mult pe tine in aceasta perioada si reusesti sa te pui in valoare. Evita totusi escapadele sexuale si indreapta-ti atentia spre un parteneriat solid. Sansa e de partea ta sa intalnesti persoana potrivita.
Varsator
Emani o energie pozitiva extrem de puternica si atragi ca un magnet, astfel ca vei avea de unde sa alegi. Sunt sanse mari sa te indragostesti, in special in luna octombrie. Viata sexuala va cunoaste o evolutie importanta, mai ales daca esti alaturi de o persoana minunata. Iubirea va fi cuvantul-cheie in viata ta in aceasta toamna, asa ca profita la maxim. Deschide larg ochii pentru ca jumatatea ta e prin preajma, trebuie doar sa o descoperi.