3 zodii de femei de casa: sunt bune la cratita, dar si la pat
3/38249
calendar_month 24 Oct 2016, 00:00
Cam ce-si doreste un barbat de la o femeie? Sa arate bine, sa fie o buna gospodina, iar in dormitor sa aiba abilitati de amanta desavarsita. Exista oare astfel de femei. Din fericire, da! Ele sunt nascute cu precadere in trei zodii, astfel ca sunt mult mai usor de identificat:
Scorpion
Despre femeia Scorpion se stie ca este focoasa prin definitie. Ii fierbe sangele in vine si stie sa transforme fiecare clipa intr-una de neuitat. Insa putini sunt cei care stiu ca aceasta nativa se pricepe de minune si la gatit. Preparatele ei pot fi absolut delicioase atunci cand vrea. Va sti sa imbine o cina delicioasa cu un desert si mai delicios, insa... de alta natura. Masa se va incheia in dormitor, acolo unde-si va face partenerul sa se simta ca-n Rai.
Balanta
Despre femeia Balanta nu are multa lume o parere extraordinara si asta intrucat ea nu lasa sa i se intrevada prea mult calitatile. Insa acestea nu doar ca nu ii lipsesc, ci chiar ii prisosesc pe toate planurile. E foarte atenta la nevoile partenerului, pe care il trateaza cu grija si cu afectiune. In intimitate, se dezlantuie devenind o adevarata nimfomana. Insa si la cratita da dovada de calitati exceptionale, reusind sa puna in practica cele mai bizare si extravagante retete.
Gemeni
Una dintre cele mai bune sotii este femeia Gemeni. Este foarte deschisa si sociabila si are o mare capacitate de a iubi. E dotata cu sexualitate jucausa, motiv pentru care, in pat, nativa cauta mereu provocarea si ineditul. In jocurile sexuale, ea adora sa joace rolul agresorului. Daca atunci cand e singura, gateste doar daca este necesar, atunci cand se marita devine o buna gospodina, iar preparatele ei vor fi chiar delicioase.