3 zodii enervante, dar simpatice. Intai te calca pe nervi, apoi te fac sa razi
3/38187
calendar_month 20 Sep 2016, 00:00
Poti fi enervant, sa calci pe toata lumea pe nervi, sa fii uracios si stresant sau poti fi vesel, jovial, sa inspiri incredere. Sau le poti avea pe toate, intr-un amalgam de caracteristici care te face de-a dreptul irezistibil. Vrei sa afli daca te incadrezi in aceasta categorie? Ei bine, iata care sunt zodiile ai caror nativi intai te dispera, apoi te fac sa razi in hohote:
Scorpion
Incepem cu Scorpionul. Acest nativ este puternic si impulsiv si reuseste sa te scoata din sarite imediat. El insusi se enerveaza de la lucruri marunte, iar faptul ca reuseste sa faca din toate acestea o drama este total neplacut. Acum pare fericit si increzator, in urmatorul moment este melancholic si ingrijorat de tot. Cu toate acestea, cand se relaxeaza, nu-ti mai vine sa pleci de langa el. E inspirat in tot ceea ce spune, face glume cu care amuza pe toata lumea si insufla bunadispozitie.
Berbec
Din categoria nesuferitilor simpatici face parte si Berbecul. Acest nativ poate fi extrem de enervant la fel de bine cum poate fi si foarte agreabil. Se enerveaza usor si transforma cel mai mic conflict intr-o drama totala. Mai mult decat atat, nu poti intra intr-o disputa verbala cu un Berbec si sa te astepti sa ai castig de cauza. Totusi, pentru ca priveste viata cu entuziasm si curiozitate de copil, va transforma radical lucrurile in cateva clipe, schimband registrul si aducand totul la nivel de comedie.

Fecioara
Fecioara traieste intr-o permanenta stare de ingrijorare, facand ca lucrurile simple sa para extraordinar de complicate. nu va trece o zi in care sa nu o auzi plangandu-se de ceva. Uneori ti se vor parea lucruri atat de banale si nu vei intelege de ce trebuie sa dramatizeze totul. Cu toate acestea, cand te vei apropia de ea iti vei da seama ca este o persoana calda, dornica sa ii ajute pe ceilalti. Stie cum sa se distreze si sa ii distreze si pe ceilalti. E o persoana amuzanta, care straluceste oriunde merge.