3 zodii greu de sedus. Te chinui sa le cuceresti si tot nu cedeaza
3/38204
calendar_month 27 Sep 2016, 00:00
Oamenii sunt diferiti si oricat am crede ca suntem buni psihologi, tot nu reusim sa ii cunoastem indeaproape. Noroc cu zodiile, caci astrele au harazit caracteristici speciale nativilor nascuti in aceeasi perioada a anului. Asa se pot imparti in persoana usor de cucerit si persoane cu care trebuie sa duci o lupta dura pentru a le ajunge la inima.
Azi vom vorbi despre cei din a doua categorie, adica despre persoanele care nu se lasa usor vrajite de vorbe frumoase. Iata in ce zodii sunt nascute:
Fercioara
Fecioara este extrem de pretentioasa atunci cand vine vorba despre alegerea partenerului. Cauta o persoana inteligenta si stabila emotional si financiar, motiv pentru care trebuie sa indeplinesti o multime de calitati ca sa reusesti sa te apropii de ea. Apreciaza stilul si eleganta, dar mai ales siguranta unei persoane. Din cauza ca este o fire vulnerabila nici nu se lasa usor cucerita. Prefera sa vada fapte inainte de vorbe, vrea sa simta iubirea inainte sa fie declarata. Este pretentioasa cand vine vorba de inchegarea unei relatii.
Capricorn
Capricornul este pretentios atunci cand alege pe cine sa iubeasca. Vrea un partener care sa nu il conditioneze in relatii, sa nu ii ceara explicatii pentru tot ceea ce spune si face. Nu suporta oamenii profitori, deci nu il poti cuceri daca vrei sa te bucuri de pozitia sa oficiala. Cauta un partener de viata care sa ii poata fi si cel mai bun prieten. De aceea nici nu isi pierde timpul cu aventuri, ci cauta numai relatii de viitor. E ceva mai introvertit, astfel ca trebuie dusa multa munca de lamurire pana sa il convingi ca esti tocmai persoana pe care o cauta.
Varsator
E greu sa cuceresti un Varsator. Mai degraba te bagi la un maraton si ai sanse sa il castigi decat sa ajungi la inima Varsatorului. E atat de independent si tine atat de mult la libertatea sa incat il panicheaza numai gandul unei relatii. Cel mai bine se simte in mediul si nu suporta sa fie scos din zona sa de confort. De aceea isi va dori sa te cunoasca mai intai in toate circumstantele, sa te testeze ca sa vada cum reactionezi, de ce esti in stare si daca ai face faza unui moment de criza emotionala, spre exemplu. Cand ai reusit sa il cuceresti, te vei bucura de cea mai dulce persoana cu putinta.