3 zodii lipsite de personalitate. Faci din ele ce vrei
3/37865
calendar_month 30 Mar 2016, 00:00
Sunt oameni nehotarati, care acum sunt cu zambetul pe buze si in urmatoarele10 minute pica intr-o depresie cumplita. Isi insusesc opiniile celorlalti si nu sunt capabili sa emita o parere vizavi de un subiect.

Iata in ce zodii sunt nascuti oamenii fara personalitate:

Rac

Persoanele nascute in zodia Rac se lasa usor influentate in special de catre mama lor chiar si la o varsta adulta. De aceea, daca nu te numeri printre cei preferati de ea s-ar putea sa ai o problema in relationarea cu Racul. Acesta este ultra sensibil si nu poate suporta esecul. Se atasaza emotional nu tocmai de cele mai potrivite persoane si le urmeaza orbeste. Are tendinta de a se relationa prea mult la trecut. Intamplari din trecut il bantuie si in prezent. Actioneaza de multe ori in contradictoriu cu ceea ce afirma.

Pesti

Ghidati de acelasi gen de sensibilitate exacerbata, nativul din Pesti este schimbator ca vremea. Ai crede ca ceea ce ti-a spus acum e batut in cuie, insa o singura vorba sau privire perceputa gresit il determina sa se intoarca la 180 de grade. Nu are o personalitate puternica, ba chiar e lipsit de linii directoare. Se bazeaza mai mult pe instinct si intuitie, decat pe ratiune si fapte, atunci cand trebuie sa ia o decizie. E usor de ranit si se demoralizeaza foarte usor, avand probleme cu increderea in sine.

Taur

Persoanele nascute in zodia Taurului sunt convinse ca au o personalitate puternica. In realitate, doar ideile fixe sunt de capul lor. Ajung sa se lase influentate de vorbe negative lansate de peste tot. Chiar daca par oameni de incredere, cu un Taur nu stii niciodata daca nu vei fi lasat balta cand iti e lumea mai draga. Adora banii si pentru asta sunt in stare sa calce pe cadavre pentru a-i obtine. Sunt incapatanati, dar nici ei nu stiu bine ce ii motiveaza sa fie asa. Sunt imprevizibili si schimbatori.