3 zodii prea bune pentru lumea in care traim. Vor trai dezamagiri cumplite
3/38224
calendar_month 06 Oct 2016, 00:00
Ofera totul si nu pretind nimic in schimb. Cu toate acestea, nu primesc inapoi atat cat ar merita, ci din contra, ajung sa traiasca dezamagiri cumplite. Faptele lor bune nu sunt apreciate, iar acest lucru ii demoralizeaza. Nici in dragoste nu au parte de prea mult noroc. Sunt zodiile prea bune pentru lumea cruda in care traim.
Pesti
Pestii pun pasiune in tot ceea ce fac. Sunt buni, binevoitori si generosi, fiind in stare sa ofere cu placere si fara urma de regret chiar si cele mai dragi lucruri pe care le au. Atitudinea aceasta insa nu e vazuta cu ochi buni de toata lumea, motiv pentru care nativii vor suferi adesea dezamagiri. Inclusiv in dragoste, unde se daruiesc total.
Balanta
Balantele sunt generoase si altruiste. Adora sa faca bine si de cele mai multe ori il pun pe cel de alaturi mai presus de ele. Sunt oameni inteligenti, sufletisti si harnici, care pun pret pe prietenia pe care ti-o ofera. Doar ca nu primesc intotdeauna inapoi ceea ce merita si de aceea ajung sa traiasca adevarate drame interioare.
Taur
Taurii sunt oameni altruisti, mereu gata sa-ti intinda o mana de ajutor. Insa atunci cand le vine randul sa iti ceara sprijinul, Doamne fereste sa nu fi deschis sa ii ajuti. Vor transforma intr-o tragedie intreaga situatie si se vor invinovati pe sine, considerandu-se niste ratati. Ceea ce nu e nici pe departe asa. Odata raniti, isi vor gasi cu greu alinarea.