4 intrebari pe care NU trebuie sa i le pui barbatului iubit
3/37905
calendar_month 19 Apr 2016, 00:00
Orice relatie are suisuri si coborasuri si e greu sa gasesti linia de echilibru. Dar nu imposibil. E important cum gestionezi relatia cu partenerul de viata si cum te raportezi la el.

Daca esti cu adevarat indragostita, iata cateva intrebari pe care nu trebuie sa i le pui jumatatii tale daca vrei ca lucrurile sa mearga bine intre voi:

1. Ce suntem unul pentru celalalt?

Intr-o relatie, tu si partenerul tau trebuie sa functionati pe aceeasi frecventa. E important sa stabiliti din timp care este genul de relatie, insa totul trebuie facut fara niciun fel de presiuni. Lucrurile decurg de la sine si intelegi care este mersul relatiei fara sa pui vreo intrebare. In momentul in care unul dintre voi nu este dispus sa faca un compromis, iata un semn precoce de incompatibilitate. Nu trebuie sa ii permiti unei persoane sa ocupe un loc in viata ta daca ea nu o face cu tine la randul sau.

2. Unde ai fost?

Oricat de nevinovat suna la inceput, aceasta intrebare este de fapt un indicator al multor probleme majore dintr-o relatie. Pentru tine, care l-ai asteptat la un moment dat si el a i intarziat, timp in care tu te-ai temut pentru viata si siguranta lui, ar putea parea legitima intrebarea, insa pentru el e semn de nesiguranta si de neincredere. O relatie ar trebui sa fie formata din doua entitati independente care traiesc in armonie, nu din doua jumatati dependente, care au nevoie una de cealalta ca de aer.

3. La ce te gandesti?

Niciun barbat nu iubeste aceasta intrebare. Tie ti s-ar putea parea normal sa vrei sa afli mai multe despre gandurile sale, despre trairile sale, insa el isi doreste sa le interiorizeze si sa nu fie interogat in legatura cu toate aceste sentimente. Daca vrei sa afli ce gandeste, vorbeste cu el. Insa fara sa pui intrebari punctuale. Nimeni nu e obligat sa isi marturiseasca trairile, chiar daca i-o ceri.

4. Cui ii scrii mesaje?

E o intrebare care il face pe orice barbat sa fuga cat il tin picioarele. Pentru ca prin ea nu spui numai ca nu ai incredere in el, ci si ca esti nesigura pe tine si foarte geloasa si eventual instabila emotional. Gandeste-te ca e posibil sa gresesti grav. Cum ar fi sa te infurii crezand ca ii trimite mesaje unei alte femei si, de fapt, sa ii scrie mamei sale?