4 modele de SUV-uri te asteapta sa le descoperi in showromurile auto Ford Bacau
3/38603
calendar_month 13 Sep 2018, 00:00
Ford Motor Company se consideră, la nivel global, ca o adevărată familie în care fiecare membru al său este unic și care duce mai departe extraordinară de care toți sunt mândri. De-a lungul timpului, Ford Motor s-a dedicat, cu pasiune, furnizării de produse și servicii remarcabile, iar pe viitor, viziunea pe care aceasta o are și ținta finală este aceea de a deveni lider mondial pe acest segment al produselor și serviciilor din industria de automobile. Pe segmentul SUV-urilor, în acest moment sunt disponibile pe piață patru modele diferite. Toate acestea respectă principiile de mai sus și pot fi descoperite în showroomurile auto Ford Bacău.

1.Ford Ecosport – este primul dintre acestea și se distinge, în primul rând, prin faptul că este comercializat cu trei opțiuni de motorizare, toate acestea fiind inovatoare și foarte avansate din punct de vedere tehnic. Dintre acestea, motorul EcoBoost pe benzină, de 1,0 litri, disponibil cu opțiunile de 125 CP și 140 CP, este de 6 ori câștigător al premiului Motorul Internațional al Anului. Iar această distincție nu i-a fost acordată întâmplător, pentru că un astfel de motor atinge foarte ușor nivelul de putere al unui motor convențional de 1,6 litri, însă cu o economie remarcabilă de combustibil și emisii scăzute de CO2. În completarea acestuia, sunt operaționale încă 2 sisteme extraordinare, respectiv Sistemul de Tracțiune Integrală (AWD) și Sistemul de frânare cu anti-blocare roți (ABS), ale căror performanțe le poți descoperi la Ford Bacău.

2.Ford Kuga - nu este doar un SUV, ci este un vehicul utilitar cu design sofisticat și mai ales cu tehnologii inovatoare. În cadrul Ford Bacău te poți convinge de acest lucru descoperind, în primul rând, tehnologiile avansate cu care dotat acest model. Prima dintre acestea este tempomatul adaptiv care menține constantă viteza cu care șoferul dorește să se deplaseze, cu excepția situației în care senzorul RADAR incorporat va detecta un vehicul în față și va frâna pentru a menține o distanță prestabilită. Cel de-al doilea sistem este Sistemul Auto-Start-Stop care poate opri automat motorul, fără a opri însă și alimentarea echipamentelor de bază. Deosebit de eficient în orașe, acesta poate reduce în acest mediu consumul de combustibil cu pana la 10%. Și tot pentru oraș este disponibil Sistemul Oprire Activă în Oraș care ajută conducătorul auto să evite coliziunile în trafic lent, la viteze de până în 50 km/h.

3.Ford Edge – este cel de-al treilea model de SUV ce poate fi văzut și testat în cadrul showroomului auto Ford Bacău. Acest SUV se caracterizează, în primul rând prin performanța sa deosebită, însă constructorii săi nu au neglijat absolut deloc designul și tehnologiile cu care este dotat. Motorul avansat este de tip TDCi, de 2,0 litri oferă două variante de putere, respectiv 180 CP și 210 CP Bi-Turbo. Ambele variante incorporeaza cele mai recente tehnologii pentru a maximiza performanța, cuplul și consumul economic, reducând, în același timp, emisiile. O particularitate a acestui motor de tip Bi-Turbo este aceea că încălzește habitaclul mai rapid decât un motor convențional, fiind de un real ajutor în diminețile friguroase. Ford Edge mai este dotat cu un Sistem de Asistență Pre-Coliziune care contribuie la evitarea accidentelor, o direcție adaptivă pentru un condus fără efort, dar și cu un Sistem de control activ al zgomotului.4.Ford Ranger – este un pick-up adevărat care este disponibil cu cabină în trei variante diferite, respectiv simplă, de tip super cab sau dublă. Un SUV spațios, bine echipat și confortabil pentru toți pasagerii și care are o capacitate de remorcare impresionantă. Mai exact, acesta poate manipula o sarcină utilă brută de 1.403 kg și are o putere de tractare de 3.500 kg, fiind dotat, în același timp, cu un Sistem de stabilizare a remorcii care o menține în siguranță pe banda de rulare. Motorul diesel de tip TDCI Duratorq de 2,2 l chiar dacă este mai puternic, este mai economic, fiind o versiune îmbunătățită. Modelul Ford Ranger este dotat și cu tempomat adaptiv ce menține viteza constantă, dar și cu tehnologia avansată hands-free cu SYNC 3. Toate aceste caracteristici pot fi studiate și testate amănunțit în cadrul showroomului auto Ford Bacău.

Pentru cei care locuiesc în județul Bacău, o vizită la sediile Ford Bacău pentru a găsi SUV-ul perfect este o soluție ideală, mai ales într-un județ în care distribuția munților, dealurilor, a platourilor și a câmpiilor este una egală, acesta fiind un mediu cum nu se poate mai potrivit pentru o mașină de teren.