4 semne ca ti-ai gasit iubirea adevarata si merita sa lupti pentru ea
3/37650
calendar_month 28 Ian 2016, 00:00
Nu este un secret faptul ca pentru ca o relatie sa functioneze este nevoie de multa munca. Dar totusi cum te asiguri ca e vorba despre dragoste pentru totdeauna? De dragoste adevarata?

Spercialistii in psihologia cuplului au descifrat cateva dintre secretele celor care si-au descoperit jumatatea. Iata care sunt semnele care iti arata ca ai intalnit persoana cea mai potrivita pentru tine:

1. Stii cum sa il/o determini sa te sarute

Intimitatea este cheia unei relatii bune, dar nu este nevoie intotdeauna de gesturi intense, pasionale. Un simplu sarut sau o imbratisare inainte de plecare sau inainte de culcare pot face mai mult decat o partida de amor cu scantei. Atunci cand partenerul/a nu se poate abtine sa te sarute este semnul nu doar a unei atractii fizice puternice, dar si al unor sentimente profunde.

2. Formati o echipa

Nu trebuie neaparat sa va impartiti responsabilitatile 50-50, dar putin ajutor atunci cand nici macar nu il ceri e ideal. Vei descoperi ca greutatea acestor sarcini iti este luata usor, usor de pe umeri, iar numai o persoana care te iubeste cu adevarat o poate face. Invata cum sa vorbesti sincer despre nevoile tale, respectandu-le si pe cele ale partenerului de vita. Nu trebuie sa il/o certi ca nu a dus gunoiul sau ca nu si-a spalat farfuria, ci a lasat-o in chiuveta. Arata-i faptul ca formati o echipa.

3. Inca va puteti surprinde reciproc

Chiar daca sunteti impreuna de patru luni sau de patru ani, spontaneitatea este totul. Evident, nu trebuie sa aveti secrete majore, dar nici sa fiti mereu previzibili. Tine minte totusi ca surprizele nu trebuie sa fie exagerate. Partenerul ideal e cel care iti intuieste dorintele sau care a retinut ca ti-ar placea o anumita piesa de teatru sau ai vrea sa degusti un anumit tip de vin si te face partas la asa ceva.

4. Stiti sa petreceti timp si separat

Se spune ca distanta te apropie si mai tare. De aceea, daca in loc sa stati nas in nas toata ziua stiti sa va luati momente de respiro in care sa petreceti fiecare separat timpul dupa pofta inimii este un mare plus al relatiei. In acelasi timp, e important sa aveti momente in care sa va dedicati unul celuilalt. Poate fi o seara pe saptamana in care sa lasati telefoanele acasa si sa iesiti amandoi la un restaurant.

Sursa foto: societybride.com