4 tipuri de chiloti care te pot imbolnavi! Nu trebuie sa ii mai porti!
3/37827
calendar_month 14 Mar 2016, 00:00
Tanga, chiloti ca ai bunicii sau mulati perfect pe forme? Traim intr-o lume in care pare mai important ca niciodata sa te simti bine si sexy, motiv pentru care ai crede ca e mai important confortul. Pana la un anumit punct, chiar e, dar sunt si lenjerii intime care ne fac mai mult rau decat bine.

Anumite tipuri de slipi vin cu riscuri pentru sanatate. Iata care sunt modelele la care e bine sa renunti cat mai rapid:

Chilotii prea mici si prea stramti

Poate parea stupid, dar chiar sunt persoane care poarta lenjerie subdimensionata. Nu se stie care sunt motivatiile, insa e de la sine inteles ca o astfel de pereche de chiloti va crea iritatii, intrucat strange pe alocuri. Mai mult, poate determina cresterea firelor de par sub pielea, care ulterior devin foarte deranjante.

Chilotii sintetici

Si lenjeria din material sintetic se stie ca nu este recomandata, dar cu toate acestea, multe persoane o poarta, pentru ca ea exista pe piata si, de multe ori, are un design interesant, atragator. Insa aceasta „sufoca” zona intima, creste temperatura si sporeste eliminarea de transpiratie, permitand dezvoltarea bacteriilor si a ciupercilor.

Tanga

Tinand cont de dimensiunile reduse ale acest tip de chilot ai putea crede ca si riscul unor probleme de sanatate e scazut. Ei bine, nu e chiar asa. Bacteria E.Coli, prezenta de regula in colon, va fi „transportata” foarte usor spre vagin tocmai din cauza fasiei subtiri de material care creeaza un soi de punte intre cele doua zone intime. Daca sunt prea mari sau prea stramti, pielea se poate irita si chiar te poti alege cu adevarate rani in zona inghinala.

Chilotii modelatori

Li se face foarte multa reclama in ultima perioada, pentru ca, obsedati de forme perfecte, par solutia ideala. Insa acestia sunt realizati de obicei din spandex, un material sintetic foarte elastic. Acestia creeaza un efect de sauna, odata cu cresterea temperaturii in zona intima dezvoltandu-se mai usor tot felul de bacterii si existand riscul unor infectii puternice ale tractului urinar si chiar probleme digestive.

Sursa foto: bustle.com