4 zodii care nu stiu de gluma. Le lipseste total simtul umorului
3/37870
calendar_month 31 Mar 2016, 00:00
1 Aprilie este prilej pentru fel si fel de farse menite sa starneasca amuzamentul. Asta in cazul in care cel pacalit gusta glumea, intrucat exista si 4 zodii care dau oameni cu un simt al umorului nu foarte dezvoltat si care s-ar putea supara daca glumele sunt mai nesarate.

Capricorn

Persoana cea mai serioasa si cu care e bine sa eviti sa faci glume este cea nascuta in zodia Capricorn. Aceasta schiteaza rar cate un zambet si, la randul ei, face rar cate o gluma. E genul de persoana care da ochii peste cap si stramba din gura atunci cand cineva de langa ea e pus pe sotii. E foarte rigida si umorul nu face deloc parte din programul sau zilnic. Nici atunci cand rade nu se stie daca este sincera sau nu.

Fecioara

Desi este una dintre cele mai inteligente zodii, Fecioara nu are umor. Uneori, bancurile i se par o pierdere de vreme, de aceea se va ridica si isi va gasi altceva de facut in cazul in care cineva incepe sa faca glume. Se ia foarte in serios si nu suporta ca ceilalti sa rada pe seama ei. Chiar si glumele pe care le face sunt seci si nu rade nimeni la ele, cu atat mai mult cu cat cei din jur se asteapta sa fie o ironie subtila.

Leu

Persoana nascuta in zodia Leu este atat de plina de sine incat nu se injoseste sa rada la gulmele altcuiva, fiindca in acest fel considera ca i-ar spori succesul, iar asta este de neconceput pentru ea. Are de obicei o atitudine dramatica si nu stii cand e serioasa sau relaxata. Nu sunt genul de persoane care sa spuna bancuri. Face glume doar daca crede ca acestea i-ar mai putea aduce un pic de atentie.

Gemeni

Nici Gemenii nu exceleaza in simtul umorului, asa ca ai grija ce glume faci cu ei de 1 Aprilie. S-ar putea sa nu le guste si chiar sa te alegi cu multa ranchiuna de pe urma unei incercari nevinoavate de a le face sa rada. Le place sa rada de altii si uneori o fac cu sarcasm, cu ironie, dar atunci cand devin ei insisi tinta glumelor se supara, mai ales daca acestea sunt facute cu "public" de fata.