4 zodii care sufera cumplit in dragoste. Cupidon le tot ocoleste
3/37837
calendar_month 17 Mar 2016, 00:00
De unii oameni parca nu se lipeste nicicum dragostea. Tot incearca, dau tot ce au mai bun si degeaba. Ba, mai si sufera cumplit, pentru ca nu inteleg de ce pe ei ii ocoleste Cupidon.

4 sunt zodiile mai putin norocoase la capitolul amor.

Berbec

Berbecul se aprinde repede, se indragosteste rapid si e convins de fiecare data ca e pentru toata viata. Doar ca, impulsiv din fire, alegerile sale nu sunt intotdeauna cele mai inspirate, motiv pentru care rateaza adesea. Plus de asta, nici nu accepta sfaturile altora, motiv pentru care sfarseste de multe ori singur. Chiar daca ii vine greu sa recunoasca, sufera cumpli din dragoste.

Rac

Nefericirea in dragoste e sora mai mare a Racului. Sensibil pana in maduva oaselor, nu are cum sa nu sufere pentru fiecare esec. Il ranesc cuvintele dure, il doboara despartirile. Acest nativ duce dezamagirea la marginea prapastiei, ajungand de multe ori in depresii crunte din care cu greu isi revine. De aceea si ajunge de multe ori sa fie foarte precaut si temator cand intra intr-o relatie.

Scorpion

Cine crede ca Scorpionul nu sufera in dragoste se insala. Chiar daca e pasional si plin de energie la acest capitol, nu inseamna ca e un insensibil si ca nu iubeste. Din contra, iubeste profund, puternic, punandu-si sufletul pe tava atunci cand se indragosteste. Se consuma mult pentru nimic, sperand mereu ca actuala iubire este cea din povesti. Desi e considerat un flusturatic, prefera stabilitatea si siguranta.

Pesti

Zodie de apa, asadar, foarte sensibili, Pestii sufera si ei cand e vorba despre dragoste. Sunt in stare sa iubeasca ani de zile in tacere o persoana fara sa o „deranjeze” cu nimic. Singurul deranj e cel pe care si-l fac lor insisi. Dragostea ajunge pentru ei de la cel mai scump dar, la cea mai grea povara. Nativul Pesti se teme zi de zi de abandon, pentru ca el isi face planuri pe termen lung si vrea sa le vada implinite.