4 zodii care te mint privindu-te in ochi. Deformeaza adevarul si te prostesc cu lejeritate
3/37953
calendar_month 13 Mai 2016, 00:00
Si sa minti este o arta. Nu ii reuseste oricui cu succes, insa exista persoane nascute cu predilectie in patru zodii care spun minciuni pe banda rulanta privindu-te cu lejeritate in ochi, fara sa schiteze niciun fel de grimasa care sa ii tradeze.

Iata in ce zodii sunt nascuti acesti mincinosi patentati:

Scorpion

Nativul din zodia Scorpion minte ca sa isi ascunda infidelitatile. Si nu numai. Minte natural, cu atat mai mult cu cat pentru el linia dintre adevar si minciuna este foarte fina. E greu sa iti dai seama cand minte, dar daca totusi l-ai surprins, oricate dovezi i-ai aduce, nu va recunoaste niciodata ca a rostit un neadevar. Ba, mai mult, va intoarce totul in favoarea sa.

Sagetator

Sa nu crezi pe cuvant niciodata un Sagetator. Oricat de jovial si de deschis pare la prima vedere, in realitate ascunde adevaruri dureroase. Cand se afla intr-un grup, minte pentru a parea mai interesant. E o persoana inteligenta si stie sa zambeasca si sa te priveasca direct in ochi atunci cand vrea sa spuna ceva si sa te convinga.

Berbec


Berbecul minte de placere. O face fara niciun fel de resentimente. El are nevoie de atentia celor din jur, dar in acelasi timp nu suporta sa fie mintit. Atunci cand iti arunca in fata un neadevar o face pentru a se da mare, pentru a parea interesant sau pentru a-si ascunde o slabiciune. De aceea, minciunile sale sunt mai degraba exagerari, dar la fel de pacatoase.

Fecioara


Fecioara minte de obicei din motive sentimentale, pentru a reusi sa isi ascunda aventurile romantice. Spune atat de bine minciunile incat ajunge chiar si el sa le creada. Se simte confortabil cand inventeaza lucruri, i se pare ca acest lucru e un semn de inteligenta. Ajunge sa o faca instinctiv, de aceea nici nu te vei prinde usor ca, de fapt, minte.