4 zodii de barbati afemeiati. Afla cum ii recunosti pe fustangii
3/37595
calendar_month 18 Ian 2016, 00:00
Nu-si poate tine locului privirea, e mereu in cautarea unor noi cuceriri si te temi ca va calca stamb? E posibil sa ai alaturi un afemeiat. Daca ti-e greu sa iti dai seama sau daca vrei sa stii din vreme cam ce naravuri are, atunci nu trebuie decat sa ii afli zodia.

Iata care sunt cele patru zodii care ii dau pe cei mai afemeiati barbati:

Berbec

Barbatul Berbec se poate lauda cu o multime de cuceriri. Si asta pentru ca nu poate refuza nici o ocazie care se iveste. Iar daca nu se iveste, isi pune el in functiune toate atuurile si armele de seductie pentru a agata ceea ce-i place ochiului. Este foarte impulsiv si se gandeste la consecinte abia dupa ce calca stramb. L-ar putea macina constiinta, dar ii va trece repede chinul si o va lua iar de la capat.

Varsator

N-ai fi crezut ca intra Varsatorul in top, nu? Ei bine, iata ca astrele spun despre el ca nu e chiar asa cuminte precum pare. Si asta pentru ca poate jongla cu succes relatiile fara ca niciuna dintre femeile implicate sa stie ce face. Culmea e ca nu renunta la aceste obiceiuri nici dupa ce se insoara, cu atat mai mult daca partenera nu ii face toate poftele in dormitor.

Leu

Leului ii place sa fie adorat, sa fie in centrul atentiei, si de aceea nu trebuie sa te surprinda faptul ca isi cauta adoratia in cat mai multe locuri. De aceea se si numara printre cele mai infideli barbati. Le place sa cucereasca prin epatare, facand piruete in fata femeii pentru a cadea in plasa. Ca sa il tii cat mai mult cu mintea „acasa”, trebuie sa nu te arati niciodata absolut dezinteresata de el.

Scorpion

Daca ai o relatie cu un Scorpion ar cam trebui sa te pregatesti pentru orice. Iubeste aventurile, relatiile extraconjugale si partidele de amor cu femei pe care abia le-a cunoscut. Ii place sa cucereasca, testandu-si astfel farmecele. Are la el vorbe dulci si misterioase, motiv pentru care si reuseste sa cucereasca chiar si cele mai „rezistente” femei la astfel de tentative.