4 zodii de barbati fustangii. Sunt mari sanse sa te insele
3/37912
calendar_month 22 Apr 2016, 00:00
Unii barbati au o predilectie pentru flirt si nu se pot abtine nici macar atunci cand sunt implicati in relatii serioase si de durata. Ei se incadreaza in special in 4 zodii, asa ca e mai simplu sa stii din start la ce sa te astepti.

Iata, asadar, sub ce semne astrale sunt nascuti fustangiii zodiacului:

Scorpion

Era inevitabil sa nu incepem acest top cu Scorpionul. Barbatul nascut in aceasta zodie se crede buricul pamantului. Are impresia ca i se cuvine tot si ca are dreptul sa flirteze cand si cu cine vrea, fara ca partenera sa sa poata obiecta. E mereu la panda, gata sa descopere o noua prada. Stie cum sa fie in centrul atentiei si o face tocmai pentru a iesi in evidenta, pentru a se face remarcat in ochii reprezentantelor sexului frumos. Chiar si el te-a agatat, e posibil ca a doua zi sa fi si uitat cum te cheama.

Berbec

Berbecului ii joaca incontinuu ochii in cap, dupa cum ii si clocoteste sangele in vene. Si in cazul lui, indiferent ca e cuplat sau nu, flirtul este la ordinea zilei. E sigur pe el si stie cum sa isi foloseasca talentele si atuurile pentru a cuceri. Fidelitatea nu este punctul sau forte, are numeroase aventuri amoroase de-a lungul vietii tocmai pentru ca nu ia dragostea mult prea in serios. Considera ca fiecare zi in parte este o provocare, iar lui ii place tot ce este nou.

Gemeni

Barbatul din zodia Gemeni este foarte vesel si sociabil, extrem de vorbaret motiv pentru care atrage femeile ca un magnet. Stie ce si cum sa le spuna, astfel ca e greu sa nu ii pici in plasa. Si in cazul sau, aventurile amoroase sunt mai importante decat relatiile serioase. Isi doreste cat mai multe experiente, intrucat acestea ii dau incredere in sine si in puterea sa de seductie. Asa se face ca ajunge sa fie considerat un usuratic. Intre asternuturi, are foarte multa energie si foarte multa imaginatie.

Leu


Barbatul Leu flirteaza pentru a-si satisface orgoliul, pentru ca vrea sa fie admirat, placut, iubit, adorat. Pentru el nu exista jumatati de masura. Vrea totul sau nimic, asta chiar daca el nu ofera in egala masura, cu atat mai mult cu cat nu crede neaparat in dragoste. Rar se va indragosti de tinta, insa o va face pe aceasta sa il iubeasca. Flirteaza in cel mai natural mod, fara sa joace pic de teatru. Cand cineva ii atrage atentia i-o va spune in fata, fara ocolisuri. Uneori chiar intr-un limbaj brutal, deloc elegant.