4 zodii de barbati minunati. Trateaza femeile ca pe printese
3/37763
calendar_month 23 Feb 2016, 00:00
Oricat de greu ti s-ar parea de crezut, exista pe lumea asta barbati care isi trateaza iubitele/ nevestele ca pe niste zeite. Ar face orice pentru binele lor, indiferent ce sacrificiu presupune asta. Astrele sunt cele care le influenteaza acest gen de comportament.

Iata, asadar, in ce zodii sunt nascuti barbatii minunati pe care fiecare femeie si i-ar dori alaturi:

Rac


Barbatul din zodia Rac este cel mai de dorit la casa omului. E bland si linistit, fiind o adevarata binecuvantare pentru orice femeie. E un prieten loial, mereu gata sa te sprijine, e un partener romantic, care stie sa iti faca pe plac. Te va rasfata cu flori si vorbe dulci si iti va iesi in intampinarea dorintelor atunci cand nici nu te astepti. Chiar daca e timid, are o empatie iesita din comun si e capabil sa sufere odata cu tine, sa se bucure in egala masura cu tine, e fidel si familist convins.

Varsator

Un alt barbat pe care trebuie sa ti-l doresti este Varsatorul. E vestit pentru altruismul sau urias. E gata sa-si dea viata pentru tine chiar daca esti doar o straina si fara sa ceara nimic in schimb. E bland si linistit, idealist, uneori prea cu capul in nori, dar suficient de atent incat sa te surprinda. E umarul pe care plangi atunci cand esti necajita, e prietenul de nadejde la care apele la necaz, e sotul tandru si iubitor pe care l-ai vrea toata viata langa tine.

Fecioara

Daca vrei alaturi de tine un barbat serios, dar sensibil in acelasi timp atunci vei gasi aceste calitati intr-unul nascut in zodia Fecioara. E sensibil si dulce si stie cum sa te scoata dintr-o stare proasta cu o gluma buna. Tocmai simtul umorului este cel care il face admirat si iubit de cei din jur. E un sot/ iubit pasional si un bun gospodar. Va fi cel care iti va spune sa te odihnesti tu, ca face el toata treaba, poate si pentru ca e convins ca reuseste el mai bine decat tine sa faca totul.

Capricorn

Barbatul din zodia Capricorn, in ciuda faptului ca pare rece la prima vedere, in realitate este extrem de prietenos si de incredere, putand sa te bazezi pe el in orice situatie. Cu timpul sta el cam prost, din cauza multiplelor sarcini pe care si le aroga la serviciu, insa isi va face vreme sa te asculte. Ca partener de viata e devotat casei, familiei, pentru ea se zbate si munceste aproape non-stop. E serios, calculat si foarte fidel.