4 zodii de barbati plictisitori la pat
3/38137
calendar_month 29 Aug 2016, 00:00
Nimeni nu-i perfect. E adevarat ca e greu sa recunosti asta, mai ales atunci cand vine vorba despre performantele sexuale. Orice barbat si-ar dori sa se poata spune despre el ca e un zeu in dormitor. Cu toate acestea, sunt barbati care nu exceleaza la acest capitol.
Iata care sunt zodiile care se afla pe lista neagra a sexualitatii:
Pesti
Pestii sunt barbati ideali pana cand ajungi cu ei in dormitor. Cand ii vezi atat de grijulii, de tandri, de atenti ai crede ca sunt la fel si in materie de sex. Ei bine, cand ajunge sa faca amor devine nesigur pe el si se teme de reactii negative din partea partenerei. Si ori e timid si nu indrazneste nimic, ori, in incercarea de a-si birui anxietatile, devine agresiv si egoist, lasand tot greul pe partenera.
Capricorn
Capricornul te cucereste cu inteligenta sa, dar cand ajungeti sa fiti intimi il pierzi. Chiar daca are ceva imaginatie si fantezii erotice, se pierde in detalii. In plus, nu isi poate lua gandul de la preocuparile lui de zi cu zi, astfel ca e distrat si cu greu il poti face sa se concentreze asupra preludiului. Pentru el, dragostea fizica e mai mult o necesitate, iar satisfacerea sexuala e buna daca exista, daca nu, data viitoare. Ce atata graba, nu?

Fecioara
Barbatul Fecioara este lipisit de imaginatie in materie de amor si face totul cam ca la carte, asa cum a citit el ca trebuie, nu neaparat cum simte. Are fantezii sexuale limitate, daca nu chiar lipsesc cu desavarsite. Nu rezista foarte mult din punct de vedere fizic si e posibil sa te cam lase balta cand ti-e lumea mai draga. De aceea se si sperie de femeile care au un libidou mai mare decat al sau.
Rac
Pe Rac n-ai cum sa nu-l indragesti. E bland, e bun, e harnic, e iubitor, e grijuliu. Dar cand sa faceti si amor... devine atat de emotiv incat nu indrazneste mai nimic. Din cauza nesigurantei de sine se va stradui sa iti faca pe plac si uneori va insista atat de tare pe latura aceasta incat te vei simti si prost. Va deveni plictisitor prin modul sau exagerat de a tine cont de dorintele tale si a se pune pe sine in inferioritate.