4 zodii de oameni autoritari. Sunt lipsiti de tandrete
3/37850
calendar_month 23 Mar 2016, 00:00
Nimic nu misca in fata lor. Sunt corecti, insa isi impun agresiv ideile si convingerile. Vorbim in continuare despre cele patru zodii care dau cei mai autoritari oameni, atat in familie, cat si in societatea in care traiesc.

Leu

Nu degeaba se spune ca este Regele Junglei. Nativul Leu stie sa conduca multimea cu brat de fier. Sa nu uitam ca Cezar, Alexandru cel Mare, Napoleon, Barack Obama, Fidel Castro si Benito Mussolini sunt cativa dintre conducatorii celebri nascuti in aceasta zodie. Leul devine agresiv atunci cand cineva ii pune la indoiala calitatile de lider si cand i se submineaza autoritatea. Se enerveaza foarte tare atunci cand este pus in inferioritate si atunci reactiile sale sunt necontrolate.

Taur

Si persoanele nascute in Taur au autoritatea in sange. Sunt conducatori de toata isprava pentru ca stiu sa impuna respectul. Sunt lipsiti de blandete, de tactica, insa ofera siguranta si incredere. Taurul este rabdator, dar devine de neoprit odata ce a acumulat suficienta furie. Este foarte bun la capitolul management de lunga durat. Stie sa isi construiasca o echipa si sa ajunga cu ea departe. Este organizat si stie sa ii organizeze si pe ceilalti.

Scorpion

Cei nascuti sub semnul Scorpionului sunt foarte autoritari inclusiv cu copiii lor sau cu partenerul de viata. Considera ca au intotdeauna dreptate si nu suporta sa fie contrazisi. Riscul, atunci cand o faci, este sa il determini sa reactioneze violent. Nu ataca, insa, in public, pentru ca tine prea mult la secrete. Asa se face ca nu este exclus sa ajunga in fruntea unei organizatii puternice. Ii place sa detina fraiele puterii si daca ar putea, ar controla soarta intregii omeniri.

Capricorn

Glacial, Capricornul isi impune autoritatea fara sa schiteze nici cel mai mic zambet, astfel incat sa nu lase loc la discutii si negocieri. Si in relatia cu partenerul de viata este la fel. Tinteste intotdeauna spre varful muntelui si va face tot posibilul sa ajunga acolo, indiferent de mijloace si chiar daca asta inseamna sa tarasca dupa el o echipa intreaga de oameni. Abia cand se simte respectat si chiar temut reuseste sa se calmeze. Stie sa se organizeze si sa fie eficient.