4 zodii de oameni fara mila. Intorc totul in favoarea lor
3/37984
calendar_month 31 Mai 2016, 00:00
Lumea se imparte, dupa cum stii, in oameni buni si in oameni rai. Evident ca exista si cale de mijloc si ca si cei buni au momentele lor de rautate. Insa exista unele persoane care fac rau inadins, fara pic de mila. De regula, aceste persoane sunt nascute cu predilectie in anumite zodii:

Taur

Cand vine vorba de intors ca la Ploiesti, Taurul este maestru. Face cum face si aduce totul in favoarea lui. Nu este un ambitios, dar tocmai de aceea ii place ca altii sa faca lucrurile in locul lor si ei sa traga foloasele. Trebuie sa te astepti de la el la lovituri sub centura. Pentru ca stie cum sa iti sape groapa si sa te arunce in ea. Iti zambeste frumos, te tine de mana pana pe buza prapastiei, apoi iti da un branci. Nu te juca cu sentimentele unui Taur, pentru ca va fi nemilos cu tine!

Scorpion

Nu uita si nu iarta. Acest nativ nu are scrupule, manipuleaza si face orice sa ii fie lui bine. Este aprig la manie si reactioneaza cu adevarat exploziv atunci cand pierde controlul. Calca peste cadavre fara jena si isi exprima parerile cu atata brutalitate incat striveste personalitati cu zambetul pe buze. E de-a dreptul machiavelic pentru ca nu suporta ca cineva sa il contrazica sau sa faca altfel decat zice el. Joaca foarte murdar, fiind capabil de gesturi drastice.

Berbec

Pe cat de ambitios este, pe atat de nemilos se dovedeste atunci cand ii ameninti pozitia de lider. Taie in carne vie, calca pe cadavre. Nu o face din ura, ci pur si simplu din dorinta de a-si recapata locul care considera ca i se cuvine. Astfel ca va ticlui ceva asa incat sa regreti amarnic ca te-ai pus cu forta sa malefica. In plus, daca il ranesti vreodata sau ii tradezi increderea, va pune la cale un plan care te va pune in genunchi. Nu ii subestima niciodata puterea.

Leu

Nu este niciun secret ca nativul acestei zodii isi vede intotdeauna interesul. De aceea ajunge sa faca rau in mod gratuit. Nu reuseste sa se abtina sau sa se controleze astfel ca uneori poate dovedi o fire cu adevarat diabolica si poate fi periculos din cauza faptului ca este inteligent incat sa stie cand si cu ce sa atace pentru a face rau. Daca iti descopera slabiciunea, nu va avea nicio problema sa profite de asta. Te santajeaza atunci cand nu faci ceea ce isi doreste el.