4 zodii de oameni increzuti peste masura. Nu recunosc niciodata cand gresesc
3/37880
calendar_month 06 Apr 2016, 00:00
Sinceritatea este o calitate care multora le lipseste. Si e vorba tocmai despre acele persoane care nu sunt in stare sa isi asume responsabilitatea propriilor greseli si care se ascund in spatele unor cuvinte sau atitudini tocmai pentru a disimula minciuna.

Iata care sunt zodiile care dau oameni increzuti peste masura:

Gemeni

Tu ii tratezi pe cei din jur cu un aer de superioritate si esti tentata mereu sa judeci dupa propriile tale valori. Acest gen de atitudine nu este privita cu ochi buni de cei din jurul tau, care te vad drept o persoana ingamfata. Esti destul de razbunator si vei astepta la cotitura acea persoana care te-a suparat cu ceva. Nu recunosti atunci cand un lucru rau se intampla din cauza unei decizii gresite pe care ai luat-o. Si nici nu crezi vreun lucru pana nu vezi tu cu ochii tai.

Leu

Nu-ti ajunge nimeni la nas, fiind unul dintre cei mai aroganti nativi ale zodiacului. Mai mult sau mai putin intentionata, aceasta atitudine e vazuta prost de cei care te inconjoara. Nu suporti sa gresesti pentru ca asta te-ar umili, motiv pentru care iti maschezi erorile inflorind ceea ce ti se intampla. Esti mereu in garda si nu iti scapa nimic din ceea ce se intampla, vrei mereu sa le dovedesti tuturor ca tu esti, vorba aceea, cel mai tare din parcare. Umbli cu nasul pe sus, stramband suveran din el la orice incalcare a etichetei.

Capricorn

Dornic de afirmare pe toate planurile, risti sa cazi in capcana propriului tau succes. Esti convins ca esti cel mai bun pe domeniul tau, pe care il stapanesti cu adevarat bine, dar de aici si pana la a te mandri peste masura cu realizarile tale nu e decat un pas. Colegii te vad drept un infumurat care e in stare sa calce pe cadavre pentru a-si duce planurile la indeplinire. Este o mare problema pentru tine sa iti recunosti greselile, mai ales atunci cand stii ca nu te avantajeaza deloc.

Berbec

Iti place la nebunie sa te lauzi. Chiar esti unul dintre laudarosii zodiacului. Te mandresti cu realizarile tale si nu toata lumea e incantata cand incepi sa iti aduci elogii. Vrei sa scoti in evidenta tot ceea ce ai mai bun, fara insa sa recunosti ca ai si defecte. Privesti oamenii cu superioritate, ceea ce te transforma de multe ori intr-o persoana ingamfata. Iti este si tie greu sa iti recunosti greselile si o faci doar atunci cand dovezile sunt mult prea evidente.