4 zodii nefericite in casatorie. Plang cu lacrimi fierbinti
3/37910
calendar_month 21 Apr 2016, 00:00
De cand ne indragostim prima data, gandul nostru este la casatoria care ne asteapta la un moment dat in viata si pe care ne-o dorim, cum altfel, decat una super fericita. Din pacate, nu toti avem parte de implinirea acestor visuri. Iar astrele sunt cele care ne strica planurile.

Iata care sunt zodiile care risca sa aiba cel mai mult de suferit intr-un mariaj:

Capricorn

Nativii Capricorn nu au foarte mult noroc in dragoste. Din pacate pentru ei, vina nu este doar a sortii, ci o parte le revine lor. Pentru ca nu stiu sa isi gestioneze starile si devin uneori ursuzi fara motiv sau se concentreaza exclusiv pe jobul pe care il au si isi neglijeaza partenerul/ familia. Mai au o sansa daca reusesc sa gaseasca persoana care sa le suporte toanele. Daca nu, divortul le bate la usa dupa cativa ani de mariaj.

Taur

Ghinion in casatorie se poate spune ca au si majoritatea Taurilor. Problemele in cuplu apar inca din primele luni ale relatiei lor, iar motivul este lipsa lor de echilibru, care va aduce o multime de momente tensionate si de certuri. Nu stiu sa reactioneze potrivit si nu au aproape deloc rabdare, motiv pentru care scandalul escaladeaza, iar lucrurile scapa usor de sub control. Partenerul Taurului se va indeparta usor, usor, lasandu-l cu ochii in soare.

Rac


Desi pun foarte mult suflet in relatiile pe care le au, Racii sunt si ei expusi dezamagirilor profunde. Se indragostesc usor, dau totul, insa nu intotdeauna persoana cu pricina este si cea mai potrivita. Asa ajung sa fie nefericiti, cu atat mai mult cu cat nu sunt genul de persoane care sa lupte pentru dreptul lor, pentru binele lor. Daca la inceput se implica total, cand realizeaza ca eforturile nu ii sunt apreciate se instaleaza o adevarata depresie.

Pesti

Nici Pestii nu au mai mult noroc. Si ei sunt sufletisti prin definitie si au impresia ca si cei din jur sunt la fel. Investesc sentimente puternice, dar nu intotdeauna in cine trebuie. Viseaza la o dragoste nemuritoare, doar ca viata tine sa le dovedeasca, din pacate, contrariul. Asa ajung sa fie raniti, sa sufere cumplit din pricina dezamagirilor. Isi imagineaza totul intr-o lumina roz, insa negura se abate asupra lor si ii doboara pur si simplu.