5 decoratiuni simplu de facut si care vor inveseli masa de Paste
3/37917
calendar_month 25 Apr 2016, 00:00
Cateva zile ne mai despart pana la Paste, iar redecorarea locuintei este o sarcina pe care trebuie sa o iei serios in calcul. Iti oferim in continuare cateva idei care te vor ajuta sa dai un aspect de sarbatoare locuintei.

Coronita din oua colorateIn magazinele de bricolaj vei gasi oua din polistiren deja decorate sau pe care le poti decora chiar tu dupa bunul plac. Pe modelul coronitelor pentru Craciun, poti crea acum o coronita de Paste cu ajutorul catorva ramurele, a acestor oua si a unei panglici.

Cosulete cu ouaIn acelasi gen de magazine vei gasi si cosulete de toate dimensiunile. Poti crea decoruri pentru masa umplandu-le cu iarba si oua artificiale si chiar cu oua din ciocolata. Poti alege mini-galetuse metalice colorate pentru a da un farmec si mai aparte mesei de Paste.

Flori multicolore

E primavara si gasesti peste tot acum flori proaspete. Umple o vaza cu flori care mai de care mai colorate si asaza de jur imprejurul sau oua vopsite de tine. Poti decora ouale cu cate o bucatica de dantela pentru a le spori farmecul.

Ghirlanda

O ghirlanda pe care scrii o urare de Paste va fi o piesa de decor menita sa atraga atentia celor care calca pragul casei tale.

Cuiburi cu oua

Un cuib realizat din nuieluse si care sa imite intocmai un cuib natural este inca un decor inedit pentru masa de Paste. Transforma-l intr-un cosulet suport pentru ouale colorate.