5 exercitii TRX pe care trebuie sa le faci pentru a avea un corp perfect
3/37736
calendar_month 16 Feb 2016, 00:00
Nu mai este de mult o noutate faptul ca antrenamentul cu propria greutate este cel mai eficient aliat in lupta cu kilogramele in plus. Acesta este si principiul care sta la baza exercitiilor TRX, care pot fi realizate cu ajutorul unor instrumente speciale pentru antrenamentul prin suspensie. Echipamentul poate fi plasat oriunde si nu ocupa mult spatiu, asa ca nu este de mirare ca TRX-ul a devenit atat de popular in ultimii ani.

Afla ce tip de exercitii TRX trebuie sa practici pentru a avea un corp sexi si tonifiat!
Ce este TRX-ul?
TRX-ul reprezinta un antrenament care se foloseste de greutatea corpului tau si de niste curele de suspensie pentru a lucra grupele de muschi. Echipamentul de care ai nevoie este format din aceste doua curele, care pot fi prinse de orice structura fixa suficient de rezistenta pentru a-ti sustine greutatea.

TRX este o metoda eficienta de slabire si de crestere a masei musculare, insa nu este un sport potrivit pentru toata lumea. Persoanele care au probleme cu articulatiile si cele care au suferit accidentari mai serioase in trecut nu ar trebui sa practice TRX, acest program de exercitii fiind recomandat in special celor care au o conditie fizica destul de buna.

Exercitiile TRX prezinta urmatoarele beneficii:

- lucreaza toate grupele de muschi;

- creste considerabil rezistenta fizica la efort;

- imbunatateste echilibrul;

- pune mai putina presiune pe coloana vertebrala decat exercitiile clasice.

CITESTE mai departe pe DIVAHAIR.RO