5 lucruri pe care sa le faci doar pentru tine!
3/38597
calendar_month 24 Aug 2018, 00:00
Nu este nicio urmă de îndoială: cu toate suntem importante și merităm! Merităm tot ce ni se oferă, cu precădere iubirea celor din jur șu bucuriile zilnice. Mai important este să ne oferim noi însene dragoste de sine și să alimentăm acest sentiment cu orice ocazie. Pentru că activitățile cotidiene ne copleșesc și primează în fața altor lucruri pentru bunăstarea noastră, astăzi vom vorbi despre cum te poți preocupa de propria persoană în câteva moduri la îndemână. Nu asteptasa-tiaduca EL flori

Clișeicsau nu, fiecarefemeiemerităflori. Nu estenevoie de o ocaziedeosebităpentru a fi recompensată cu un buchet care săîțiaducăzâmbetul de buze, ci poțichiartusăți-l oferisăptămânal. Stabilește o zi pe săptămânăsauchiarmaimulte (de ce nu?!) în care săîțicumperiflorilepreferateșisătebucuri de tine. Poți allege buchetegatafăcute, care sunt livrateîndouăoreacoloundeîțidorești, cum sunt cele de pefloria.ro. Sau îțipoți personalize aranjamentul ales cu florilepreferateastfelîncâtbiroulsau casa ta să respire bucurie.

O zi de rasfat, cu terapiapreferata

Stiiceteenergizează cu adevărat? Lucrurile simple, darieșite din cotidian. Astfel ca, atuncicândtoatălumea merge la birou, tuia-ți o ziliberă,chiarînmijloculsăptămâniișiprogrameaz-o pentrurelaxare. Alegecostumul de baiepreferat(găsești de exemplu pesevensins.roo mulțime de costume de baie la reducere, iarlivrareaeste super-rapidă) șipetrece prima parte a zile la piscină, înbătaiarazelor de soare. Ia cu tine și o carte pe care îțidoreai de multtimpsă o citești, însăniciodată nu aveaitimpulnecesar. Online găseștiatâttitlurinoi, câtșiliteraturăclasică, așacătepoțiechipa cu câtevalecturifoarte utile. Sopping șilectură! Ce poate fi maiîncântător?

Ai grija de sanatatea ta

Preocupă-te de frumusețeatât din interior, câtși din exterior șiintroduîndietazilnicăprodusenaturaleîntrucâtacestea au rezultatelecelemaivizibileși pe termen lung. Învațăsăfoloseșticâtmaimult din ceoferănaturașiechilibrează-țiorganismulșimintea. Un prim pas foarte benefic ar fi săfaci o cură cu lăptișor de matcă, un ajutor principal înîntărireasistemuluiimunitarșireglareametabolismului. Pe vegis.rogăseștilăptișor de matcăpur, la un prețaccesibil.

O iesire cu prietenele

De câttimp nu ai maiieșit cu prietenele tale? Este momentulsăpuimâna pe telefonșisăstabilești o întâlnirepentru a văreîncărca cu energiipozitiveși cu poveșticopioase! Pentru o după-amiazăintimășirelaxatăalege un loc cu o atmosferă intima, mâncarebună, accesibil. Alegeribune sunt City Grill, pentru un meniu traditional, Trattoria Buongiorno dacă ai chef de mâncaremediteraneană, RestaurantulPescărușundeabundărețetele cu pește, darșiclasiculCaru’ cu bere, recunoscutpentrudeserturiledelicioase.Un cadou doar pentru tine

Dacă preferi experiențe care îți pot schimba viața, atunci mergi către experți. Pe complice.rogăseștiideigeniale de cadouri, darșiexperiențe pe care le poțiîncercachiarșitu, cum ar fi o schimbare de look completă, sfaturi de la un stilistprofesionistși o sesiune de shopping sau de un pachetcomplet de relaxare la SPA.