5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre sexul oral
3/38069
calendar_month 22 Iul 2016, 00:00
Fiecare femeie si fiecare barbat este diferit in felul sau. Iar cand vine vorba despre sexul oral, lucrurile nu pot fi generalizate. Exista insa cate nuante de care trebuie tinut cont.

1. Exista zero sanse cavaginul tau sa miroasa ciudat. Daca ti-ai facut un dus in ultimele 24 de ore, cel mai probabil miroase minunat. Bine, nici chiar a trandafiri proaspat taiati, dar stai linistita. Iar daca chiar ti se pare ca ceva nu e tocmai in regula, ar trebui sa faci o vizita la un medic specialist.

2. Nu trebuie sa stai nemiscata. Nu e nicio problema in a-ti misca trupul daca asa simti nevoia. Nu e o interventie chirurgicala, deci nu te teme ca faci vreo miscare gresita.

3. Vaginul tau arata ca un vagin. Nu arata urat, nu arata ciudat. Este un vagin. Ai curajul odata si priveste-l cu ajutorul unei oglinzi. Cu siguranta ca ti se va parea interesant si la fel si partenerului sau, care il va considera de-a dreptul minunat.

4. E posibil sa nu iti placa, dar asta nu inseamna deloc ca e ceva in neregula cu asta. E normal, nu toate femeile sunt incantate de sexul oral, asa ca e posibil sa te inscri si tu in aceasta categorie. Cel mai bine ar fi sa discuti acest lucru cu partenerul de viata.

5. E in regula sa ii ceri iubitului sarutari intime in loc sa astepti la nesfarsit sa vina el cu initiativa. Sa stii ca pentru un barbat este foarte incitant sa te auda ca ii spui ceea ce iti doresti de la el.