5 zodii care te vor face sa suferi! Fereste-te din calea lor
3/38602
calendar_month 12 Sep 2018, 00:00
Unii o fac intentionat, altii fara sa-si dea seama, insa acesti nativi reusesc sa-i faca adesea pe cei din jur sa sufere. Fie ca se folosesc de ei pentru a-si atinge scopurile sau pur si simplu se plictisesc si cauta altceva, rezultatul este acelasi: vei avea de suferit! Iata care sunt zodiile de care trebuie sa te feresti daca vrei sa ai o viata fericita.

Berbec

Berbecii nu se uita niciodata inapoi. Daca au impresia ca sunt tradati sau mintiti de cineva, indiferent cine este acea persoana vor rupe orice legatura cu aceasta. Chiar daca ceea ce li se intampla este doar in inchipuirea lor nu vor sa mai auda nimic de persoana respectiva si nici nu accepta ca aceasta sa le dea explicatii. Vor face in schimb un scandal monstru in care nimeni altcineva nu va avea dreptul la replica, apoi se fac nevazuti.

Taur

Si Taurii sunt genul de persoane care nu suporta tradarile, indiferent ca este vorba de un amic sau partenerul de cuplu. Insa, spre deosebire de Berbeci, Taurii acorda timp si energie pentru a analiza situatia si a se gandi daca persoana respectiva merita sau nu iertarea lor. Nu vor sa ia decizii gresite, insa odata ce sunt siguri ca o persoana nu mai merita atentia lor, rup legatura pentru totdeauna.

Leu

Leii au tendinta de a rani oamenii si de a rupe rapid legatura cu acestia, insa doar din dorinta lor de a fi singuri. Nu vor sa raneasca pe nimeni facand asta, insa le iese cu succes. Un alt motiv pentru care Leii decid sa renunte la anumite persoane din viata lor, este faptul ca isi doresc sa fie cei mai buni, iar pentru a reusi asta, pe parcursul vietii trebuie sa renunte la anumite persoane, care ii tin in loc, sau din contra, care ii eclipseaza.

Scorpion

Scorpionii sunt persoane sociabile insa au foarte putini preieteni si asta deoarece nu au incredere in nimeni. Majoritatea prieteniilor si relatiilor acestor nativi sunt pe interes. Scorpionii ai obiceiul de a se folosi de oamenii din jur pentru propriile beneficii, ca apoi sa nu le mai pese deloc de ei si sa-i ignore complet.

Varsator

Varsatorii sunt firi visatoare, boeme si nestatornice. Acesti nativi se plistisesc rapid si sunt mereu in cautare de lucruri noi, dar si de persoane noi. Urasc rutina, motiv pentru care renunta la prieteni si la oamenii din jur fara resentimente, pentru a-i inlocui cu alte persoane ce le satisfac nevoile si care ii inteleg si ii accepta asa cum sunt.

Sursa foto: pixabay.com