6 zodii care trebuie sa se evite cu orice pret. Casatoria lor va fi un DEZASTRU!
3/37782
calendar_month 26 Feb 2016, 00:00
Oricine isi doreste alaturi partenerul ideal, cel pe care sa se poata baza pana la sfarsitul vietii si care sa ii fie alaturi atat la bucurie, cat si la necaz. Doar ca nu e tocmai usor acest lucru. Conteaza mult educatia, stilul de viata si zestrea genetica a partenerilor. Si mai conteaza si zodia in care sunt nascuti.

Azi iti vom vorbi despre cele trei combinatii de zodii care nu ar trebui sub niciun chip sa isi uneasca destinele. Exista, cu siguranta, si exceptii, dar pentru siguranta viitorului e bine sa se evite aceste legaturi:

Sagetator si Taur

Sagetatorul va descoperi rapid ca nu suporta sub niciun chip firea perfida a Taurului. Nativul Sagetator este deschis si spune tuturor lucrurilor pe nume, pe cand Taurul e genul de persoana care se abtine sa spuna ceea ce gandeste, motiv pentru care e imprevizibil, iar acest lucru scoate din minti un Sagetator. In plus, Taurul nu va avea rabdare sa asculte un Sagetator, iar acest lucru il va scoate din minti pe Arcas. Nici in dormitor, astrele nu stralucesc deasupra lor. Compatibilitatea la nivel intim intre cei doi nativi este zero. Nu au nimic in comun si nici nu sunt dispusi sa faca ceva pentru binele relatiei.

Gemeni si Rac


Rebel, cuceritor, mereu in miscare si cu o viata libera precum cea a pasarilor cerului, nativul din zodia Gemeni nu va sa suporta incorsetarea pe care i-o ofera relatia cu un barbat din zodia Rac. Pentru ca el ii va limita nativului Gemeni libertatea, prin dorinta sa de a construi o casa si o familie ca la carte, lucru care nu e chiar pe gustul acestuia, fire schimbatoare si instabila. Toate acestea il vor distruge psihic pe Geaman, iar pentru Rac lipsa de sensibilitate a acestui nativ este imposibil de suportat pe termen lung. Pentru ca el vrea afectiune, ceea ce persoana nascuta in Gemeni cu greu ii poate oferi.

Scorpion si Berbec


Apa si focul nu vor supravietui niciodata impreuna, orice ar fi. Temperamental si iute la manie, Berbecul nu va suporta dorinta Scorpionului de a domina si de a controla totul. Berbecul e puternic si nu ii place sa fie supus, Scorpionul e autoritar si inceara sa isi impuna ideile si regulile cu orice pret. Sunt doi oameni gelosi, iar sentimentele acestea vor fi hiberbolizate atunci cand ambitiile amandurora se vor intalni. In plus, Scorpionul vrea sa fie in centrul atentiei, sa fie apreciat, iar orgoliul urias al Berbecului il va impiedica sa ii ofere acestuia ceea ce spera, pentru ca el insusi simte nevoia sa-si demonstreze mereu capacitatile de lider.