8 filme de neratat pentru orice pasionat de fotografie
3/37570
calendar_month 11 Ian 2016, 00:00
Daca esti pasionat de fotografie, fie ca aceasta este un simplu hobby sau un job de zi cu zi, cu siguranta vei fi interesat de orice are legatura cu acest domeniu. Astfel, de la reviste de profil, la emisiuni si site-uri speciale, fiecare persoana cu inclinatie spre aceasta arta va dori mereu sa fie la curent cu noutatile.

Insa atunci cand vei dori un moment de repaus un film va fi numai bun. Si ce pelicula poate fi mai potrivita pentru un pasionat de fotografie decat una care are legatura cu acest subiect? Prin urmare, iata cateva sugestii de filme pe care nu ar trebui sa le ratezi:
Filme pentru pasionatii de fotografie
1. Rear window

„Rear window” (Fereastra din spate - n.r.) este un film in regia lui Alfred Hitchcock, foarte apreciat de fanii genului, dar si de critici, si se bazeaza pe povestea unui fotograf aflat in scaun cu rotile. Acesta, neavand posibilitatea sa isi paraseasca apartamentul, priveste pe fereastra ce fac vecinii sai. Ulterior, dupa mai multe zile de supraveghere, devine tot mai convins ca unul dintre vecini a comis o crima. Din acest moment se petrec mai multe evenimente specifice geniului lui Hitchcock.

2. One Hour Photo

„One hour photo” este un thriller foarte captivant care il are in prim plan pe regretatul actor Robin Williams, interpretand rolul lui Seymour Parrish, un barbat de varsta mijlocie care lucreaza intr-un studio foto. Intriga are loc atunci cand Seymour incepe sa urmareasca o familie care obisnuia sa vina la studio, pentru a-si developa fotografiile de pe camera analog. Robin Williams are o prestatie de exceptie in aceasta pelicula, care poate da fiori pe sira spinarii celor mai slabi de inger.

CITESTE mai departe pe DIVAHAIR.RO