A nascut gemeni identici. Dupa doua saptamani a avut un soc cand a observat asta
3/38217
calendar_month 03 Oct 2016, 00:00
Hannah Yarker, din Marea Britanie, a adus pe lume la inceputul acestui an doua fetite superbe. Semanau ca doua picaturi de apa, ceea ce i-a facut pe parinti sa creada ca sunt gemene identice. In scurt timp, insa, parintii au fost socati sa descopere un lucru la care nu s-ar fi asteptat niciodata.
Myla si Anaya sunt ca doua papusi. Sunt vesele si frumoase foc. Doar ca una este copia fidela a mamei sale, Hannah Yarker, in timp ce Myla seamana cu tatal sau, Kyle Armstrong. Mai exact, una este blonda si cu ochi albastri, iar cealalta este creola si are ochii caprui.
Desi sunt nascute la o diferenta de doar doua minute una de cealalta, cele doua copile sunt complet diferite, in ciuda faptului ca atunci cand au venit pe lume era identice.
Oamenii sunt pur si simplu fascinati de aspectul lor contrastant al celor doua copile si nu le vine sa creada ca micutele sunt rude, daramite gemene. Hannah spune ca nu poate merge nicarieri fara sa fie nevoita sa le explice celor cu care se intalneste ca amandoua sunt fetele sale, relateaza Daily Mail.
„La nastere am crezut ca amandoua au tenul inchis, ca si Kyle. Insa dupa doua saptamani a fost clar ca Myla seamana cu tatal sau, in timp ce Anaya seamana cu mine”, a declarat Hannah, precizand ca micutele au si personalitati diferite.
Gemenii non-identici au crescut in saci amniotici diferiti si au luat gene diferite de la fiecare parinte. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, mai precis, sansele sunt de 1 la un milion.
Sursa foto: dailymail.co.uk