A pierdut 4 sarcini si era distrusa. Cand a ramas iar gravida, toti prietenii au plans
3/38265
calendar_month 31 Oct 2016, 00:00
Irlandeza Grace Slattery, in varsta de 32 de ani, a visat dintotdeauna sa devina mama, dar viata nu a fost usoara pentru ea si pentru sotul sau, James: in patru ani, Grace a avut parte de patru avorturi spontane. James a ramas mereu alaturi de ea, dar asemenea pierderi ar distruge pe oricine.
Durerea multor pierderi i-a condus pe cei doi soti la a renunta la visul de a mai deveni vreodata parinti. Insa viata le-a dovedit ca lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par.
Dupa cateva luni, fara ca Grace si James sa se astepte si fara niciun fel de tratament, cei doi au aflat ca Grace era din nou insarcinata! Nu mai stiau daca sa se bucure sau nu. Experientele traumatizante din ultima perioada isi spuneau cuvantul. Asta pana la prima ecografie. Atat cei doi soti, cat si medicii au ramas muti de uimire: Grace urma sa aduca pe lume cvadrupleti!
Cei doi soti au izbucnit in lacrimi, iar acum sunt parintii unui baietel si a trei fetite, toti perfect sanatosi.
„Tocmai cand ne-am decis sa nu ne mai gandim la acest lucru, am primit cea mai buna veste din viata noastra! Le incurajez pe toate femeile care doresc sa aiba fii sa continue sa incerce”, a declarat fericita mamica.
Sursa: e-communio.ro