Andreea Balan se pregateste de botez. Cand va avea loc ceremonia
3/38506
calendar_month 12 Apr 2017, 00:00
Andreea Balan se pregateste de botezul fetitei si se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru ceremonia.

Andreea si George Burcea, actorul cu care s-a casatorit in luna martie in Statele Unite, se pregatesc pentru botezul fetitei lor, Ella, care in urma cu cateva zile a implinit 6 luni.

Artista este pe ultima suta de metri cu pregatirile, deoarece ceremonia va avea loc in curand, in prima sambata de dupa Paste.Conform presei, evenimentul va fi unul restrans, cu doar 80 de invitati, dar va avea loc intr-o locatie exclusivista si va fi un eveniment sofisticat.

Invitatiile de botez au fost si ele cat se poate de speciale. Fiecare dintre acestea a fost legata cu o fundita roz si insotita de un ursulet alb din plus. Decoratiunile de flori de la botez vor fi albe si roz, iar micuta Ella va purta o creatie a unui designer din strainatate.

Se pare ca artista isi doreste intimidate si a vorbit foarte putin despre ceremonie in presa.

“Nu vreau ca botezul sa fie filmat. Cunoscutii nostri nu vor sa fie filmati. Nici mama nu vrea. In primavara va fi”, a declarat artista acum cateva luni intr-un interviu.

Intrebata daca mai doreste un copil, Andreea a mentionat ca “dupa operatia de cezariana, am inceput sa plangem amandoi (n.r si George). Clar, cine stie, mai vreau un copil. Abia am nascut”, a adaugat artista.