Anul acesta te vei indragosti de manichiura mata. Garantat!
3/37659
calendar_month 29 Ian 2016, 00:00
Oja mata este fara doar si poate un trend in 2016. Au purtat-o manechinele pe podiumurile de prezentare ale colectiilor din acest an, iar tendinta s-a impus rapid.

Sezonul acesta, lacul de unghii lucios a fost detronat, iar locul sau a fost luat tocmai de oja mata. Albastru, visiniu, mov, gri sau roz pudrat, una dintre cele doua culori ale lui 2016, potrivit Institutului Panttone, fac furori.

Designul este minimalist, fara prea multe aplicatii sau modele. Forma unghiilor este cea care, in combinatie cu aceasta oja mata va da mainilor un aspect deosebit.Una dintre variante este data de accentele de lumina, care pot fi aplicate peste aceasta oja cu un lac stralucitor.Pentru un plus de eleganta poti folosi o nuanta de albastru electric si strasuri.Formele geometrice ale unghiilor vor avea si mai mult farmec atunci cand vor fi acoperite cu acest tip de oja.Mai mult, oja mata este foarte bine pusa in valoare de auriu. De aceea, o poti combina foarte bine cu o oja intr-o nuanta stralucitoare pentru unghii glam.