Arata asa. Acum e trasa prin inel, dar are o problema: tot se simte obeza
3/38236
calendar_month 13 Oct 2016, 00:00
O brazilianca in varsta de 29 de ani cantarea 130 de kilograme, insa s-a ambitionat sa slabeasca si a reusit, cu o dieta stricta, dar si cu o interventie de micsorare a stomacului, sa dea jos jumatate din greutate. Desi acum arata foarte bine, tanara inca se considera grasa. Psihicul sau practic nu reuseste sa se adapteze schimbarii.
Raina Trindade a ajuns in pragul disperarii: "Ma uit in oglinda, vad si eu cat de mult am slabit, dar in mintea mea eu sunt inca foarte grasa si ma tem ca orice mananc imi va face rau", a povestit tanara, citata de metro.co.uk.
Raina cantarea 130 de kilograme, insa in urma unei operatii de micsorare a stomacului si apoi una de eliminare a tesutului in exces si un implant mamar, realizate in urma cu doi ani, ea a ajuns la 66 de kilograme.
Cu toate acestea, femeia traieste in continuare o adevarata drama. "Sunt in razboi cu propriul meu corp, pentru ca, chiar daca am suferit operatia la nivelul stomacului, la nivel mental sunt la fel. Nu ma pot obisnui cu gandul ca nu mai am atata grasime si inca mai cred ca trebuie sa fiu extrem de atenta la tot ce mananc. Este o lupta de zi cu zi, cu mintea mea", a spus Raina.