Barbati care-ti pun sufletul pe jar. 4 zodii de care trebuie sa te feresti
3/38029
calendar_month 29 Iun 2016, 00:00
Unii nativi sunt parca guvernati de un zeu al sexualitatii absolute, sunt seducatori, fermecatori, magnetici. Nu le poti rezista, de aceea este bine sa stii cu cine ai de-a face inainte de a le cadea in mreje. Pentru ca nu va fi deloc usor sa scapi de farmecele lor, iar influenta acestora este uneori nefasta.

Barbatul Leu

Este el regrle zodiacului, dar asta nu inseamna ca te va trata ca pe o supusa, ci te va face regina lui. Te va coplesi cu atentie, te va iubi cum nu te-a iubit nimeni, va face dragoste cu tine cum nu a facut nimeni, iti va acorda toata admiratia lui (in limitele capabilitatii sale, evident) pana cand… se va plictisi. Pentru ca este greu sa tii captivat un Leu la nesfarsit, mai ales daca esti genul de persoana care isi pune sufletu lpe tava. Pastreaza o nota de inabordabilitate, astfel incat sa-si doreasca sa te cucereasca la nesfarsit. O femeie care se comporta ca o prada sigura doar va avea un rol trecator in patul Leului.

Barbatul Rac

Te va cuceri cu grija lui. Este Printul din povesti, care va incerca sa te salveze din orice situatie. Chiar si cand nu ai nevoie. Este un romantic incurabil, iti va face numeroase surprize si te va surprinde cu felul sau de a fi. Are simtul umorului asa cate va face sa razi ca nimeni altul. Ce ii lipseste prin frumusete compenseaza prin spirit si bunatate. Este insa o persoana greu de cucerit deoarece carapacea in care se ascunde este groasa. Se teme sa nu-i fie ranite sentimentele de aceea este de multe ori posac fara niciun avertisment, se intristeaza cand nu consideri la fel de important un lucru legat de voi si are pretentia sa il pui pe primul plan. Exact cum face el.

Barbatul Balanta

Este greu de cucerit, inabordabil chiar. Pare nemuritor si rece, intocmai ca Luceafarul, insa raceala lui este un magnet. Pentru ca este inteligent, aventuros, entuziast, efervescent. In preajma lui nu exista plictiseala. Insa tocmai pofta lui de aventura te-ar putea rani, deoarece barbatu lBalanta iubeste si aventurile cu cat mai multe femei. Asa ca multe iubite se vor perinda prin viata lui. Esti pregatita sa le faci fata?

Barbatul Scorpion

Este fermecator, sarmant, senzual. Are sex-appeal, te face sa-ti pierzi mintile cu o simpla atingere sau doar din vorbe. Atrage ca un magnet femeile inteligente, sensibile, frumoase care pur si simplu isi pierd mintile in fata lui. In pat este fenomenal, insa pofta lui de aventura si dorinta de a-si indeplini mereu o noua fantezie il vor face nestatornic. Este nepasator, insensibil atunci cand s-a plictist asa ca despartirile de un Scorpion sunt tare dureroase.