Barbatii cu barba sunt demodati! Iata ce se poarta in 2016
3/37693
calendar_month 08 Feb 2016, 00:00
Hipsterii si lumbersexualii au facut furori in ultimii ani, dar se pare ca nu mai sunt la moda si in 2016. Cel putin asta sustin stilistii. Si cand vine vorba despre femei trendurile s-au schimbat putin.

Hairstylist-ul Cristi Pascu a explicat, pentru Gandul, care sunt tendintele pentru 2016 si de ce barbatii cu barba nu mai sunt la moda. Pentru doamne, culoarea vedeta a anului ramane blondul, insa nu orice fel de blond ci nuantele de gri, incepand de la gri inchis-petrol spre blond-alb.

"Am trecut intr-un an ce le propune femeilor sa fie unice. Drept urmare, totul se bazeaza pe accesorii, pe impletituri scolaresti, bentite, coronite, flori sau adaosuri de par. Cand ma refer la bentite nu vorbesc despre bentita de scoala, rigida, ci de cea realizata dintr-o bucata de material sau o bucata de tul, care poate fi innodata cu mesele. Femeile vor incerca in 2016 sa fie cat mai copilaroase", a declarat Cristi Pascu, pentru Gandul.

"In materie de coafuri se poarta cocurile rasucite, nodul facut in spate sau esarfele innodate. Doamnelor care vor sa iasa in evidenta in acest an le adresez un indemn: individualizati-va", mai spune Cristi Pascu.

La barbati, "undercut-ul este tunsoarea vedeta a acestui an, adica combinarea tunsorii scurte pe o zona cu parul lasat mai lung intr-o alta zona a capului. Justin Bieber si David Beckham sunt doar doua exemple de vedete masculine care au adoptat aceasta tunsoare", a adaugat hairstylist-ul.

In 2016, barba pierde teren. "Nu mai este un “must have” sa ai barba. Aceasta este un accesoriu ce trebuie intretinut, iar barbatii sunt destul de neglijenti si incomozi cu ideea de a sta tot timpul sa o aranjeze. Va supravietui acea barba de doua-trei zile, care da un aspect de tanar si nelinistit unui barbat", spune Cristi Pascu.