Bea zilnc o ceasca din aceasta bautura si vei arata mai tanar cu 10 ani
3/37887
calendar_month 12 Apr 2016, 00:00
Mama Natura ne ofera moduri incredibile de a ne lua doza noastra zilnica de nutrient. Iar sucul de iarba de grau este o adevarata minune pentru organismul nostru. Contine toate mineralele cunoscute, precum si vitaminele A, C, E si K, dar si complexul B.

Iata principalele motive pentru a bea zilnic suc din iarba de grau incoltit:

1. Sucul de iarba de grau contine pana la 70% clorofila, care ajuta la formarea sangelui si vine in ajutorul celor cu deficiente de fier.

2. Efectul calmant al clorofilei dar si faptul ca este antibacteriana o face foarte utila in tratarea in mod natural a plagilor din interior si din exterior.

3. Iarba de grau este bogata in oxigen. Acesta este un lucru benefic, intrucat creierul si toate tesuturile corpului functioneaza la un nivel optim intr-un mediu puternic oxigenat.

4. Sucul de grau este un agent superior de detoxifiere si ajuta la purificarea ficatului; ea ajuta, de asemenea, si la eliminarea zaharului din sange si imbunatateste digestia.

5. Sucul de iarba de grau ajuta la intarzierea albirii parului, astfel ca daca obisnuiesti sa consumi pana la 90 de mililitri de suc din iarba de grau vei parea cu cel putin 10 ani mai tanar.

6. Sucul de iarba de grau mentinut in gura timp de 5 minute amelioreaza durerile de dinti. Administrat zilnic, poate preveni aparitia cariilor dentare.

7. Fiind bogat in magneziu, sucul de grau este ideal pentru a trata constipatia si a mentine deschise intestinele.

8. Reduce presiunea inalta a sangelui si mareste capilaritatea.

9. Oamenii de stiinta au descoperit ca sucul din iarba de grau poate inlatura metalele grele din corp si drogurile.

10. Sucul din iarba de grau este un excelent curatator al pielii, si poate fi absorbit prin piele pentru nutritie. Toarna suc verde pe corp in cada si inmoaie-te pentru 15-20 de minute, apoi clateste-te.

Persoanele care se stiu alergice la grau trebuie sa consulte medical inainte de utilizarea sucului din iarba de grau incoltit.