Buc?t?rie, m?ncare, mas?, scaun. Scaun ? deci confort. Iat? scopul pentru care exist? SCAUNUL DE BUC?T?RIE ZEN D23 (maro/vi?iniu cu diamant)
3/38574
calendar_month 27 Iun 2018, 00:00
Doar privind fotografia acestui scaun în site-ul de prezentare al magazinului online promoţii-scaune.roşi veţi rămȃne surprinşi în modul cel mai plăcut de estetica deosebită a acestei piese, elegante şi moderne, cu un excepţional design contemporan.

Iar la aceasta adăugȃnd calitătile constructive excepţionale, care îi asigură soliditatea şi confortul de care au nevoie utilizatorii lui, ajungem la garanţia unui produs dintre cele mai bune

de pe piaţă, pe care vi-l recomandăm cu toată căldura şi responsabilitatea.

Înainte, timp de secole bune, bucătăria nu a avut decȃt rolul de a servi strictului necesar, gătitului şi luării mesei, şi era plasată undeva în spatele casei, asemeni unei dependinţe, unei anexe. Cu timpul ea şi-a depăşit însă scopul utilitar, devenind şi (sau mai degrabă) un spaţiu destinat relaxării, întȃlnirilor din cursul zilei ale membrilor familiei, o oază de răcoare, un refugiu.

Tocmai dispariţia acestei utilităţi stricte a dus la apariţia bucătăriei “deschise”, integrată din plin restului social al casei, care permite oamenilor să petreacă şi în alt mod (discuţii, vizionări TV etc.) timpul în care pregătesc mȃncarea, împreună cu restul membrilor de familie sau cu prietenii.

Astfel încȃt intrarea în posesia unui scaun care permite toate aceste lucruri este deosebit de importantă. SCAUNUL DE BUCĂTĂRIE (SAU LIVING ROOM) ZEN D23 (maro/vişiniu cu diamant), tapiţat cu piele ecologică, de culoare bordo, cu structură din metal este, fără discuţie o alegere dintre cele mai bune. Cu dimensiunile: înălţime – 103 cm, lungime spătar – 58 cm, lăţime şezut – 44 cm, adȃncime şezut – 47 cm, el satisface, prin calităţile zonei şezutului, înălţimii şi densităţii spătarului, bazei (stabilităţii) sigure, cele mai pretenţioase dorinţe.

Preţul este de 163 de lei, redus de la 359. Un preţ cu adevărat imbatabil!

Integrarea lui în decorul oricărei încăperi a casei Dumneavoastră este un lucru care, în cazul lui, se realizează firesc, de la sine, şi, mai mult, el reprezintă piesa care va îmbogăţi decoul, care îi va conferi eleganţă şi distincţie. Musafirii care vă păşesc pragul vor fi impresionaţi de această piesă şi se vor interesa de unde o aveţi şi cum aţi reuşit să o achiziţionaţi.

"Cȃt de grea poate fi alegerea unor scaune bune de bucătărie?", se pot gȃndi unii.

Ei bine, alegerea scaunelor de bucătărie potrivite nu este chiar atât de simplă. Prezentările de la promoţii-scaune.ro există pe acest site pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune scaune de bucătărie și, de asemenea, pentru a vă oferi o gamă completă de scaune la prețuri foarte avantajoase.

Înainte de a începe căutarea pentru alegerea scaunelor de bucătărie potrivite pentru casa Dumneavoastră, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți. Pentru a evita orice greșeală, respectaţi sfatul nostru în găsirea celei mai bune potriviri cu stilul de viață pe care îl aveţi.

În primul rȃnd, ele trebuie să îmbine designul cu confortul. Desigur, veţi sta pe ele o clipă, în magazin, şi vi se vor părea, aparent, minunate. Dar lucrurile, în realitatea nu stau aşa. Căci, întorcȃndu-vă acasă şi stȃnd mai mult timp pe ele, veţi realiza că alegerea lor a fost o greşeală.Apoi, lucrul pe care foarte mulţi nu îl iau în considerare, este că importanţa scaunului de bucătărie, pe care şedeţi atȃt de des şi atȃt de mult timp, este mai mare decȃt a scaunului din jurul mesei. Practic, scaunele de bucătărie sunt folosite toată ziua, pentru mȃcat, discutat, citit ziarul, vizionat televizorul etc.

Chiar şi un scaun scump poate fi foarte incomod, deşi vă pare greu de crezut.

SCAUNUL DE BUCĂTĂRIE (SAU LIVING ROOM) ZEN D23 (maro/vişiniu cu diamant) pare a fi special conceput pentru a satisface toate gusturile, avȃnd în vedere faptul că fiecare individ are gustul şi culoarea lui preferată, ca şi opţiunea personală de a privi lucrurile din jurul lui şi mai ales pe cele pe care le foloseşte.

Acest scaun satisface din plin cle două calităţi de bază despre care am vorbit: estetica şi confortul.