Cand s-au nascut aceste gemene, medicii au izbucnit in lacrimi. Motivul te va face sa plangi
3/38097
calendar_month 05 Aug 2016, 00:00
Doua gemene din Ohio au uimit, in urma cu doi ani, lumea medicala intrucat s-au nascut tinandu-se de mana. Parintii, medicii si asistentele au izbucnit atunci in plans. Fetitele au crescut si sunt acum de nedespartit.

Jenna si Gillian Thistlethwaite s-au nascut prin cezariana dupa o sarcina de 33 de saptamani chiar in duminica in care in Statele Unite se sarbatoreste Ziua Mamei, iar mama lor a marturisit ca a fost cel mai frumos cadou pe care putea sa-l primeasca in aceasta zi.

"Sunt deja cele mai bune prietene. Nu-mi vine sa cred ca se tineau de mana. E uimitor", a declarat Sarah Thistlethwaite, mama fetelor.

Lucrurile nu s-au schimbat cu mult pentru Jenna si Gillian la doi ani de la natere. Gemenele se inteleg excelent si se iubesc foarte mult, fiind mai tot timpul una langa cealalta."Atunci cand sotul meu pleaca la magazin, obisnuieste sa o ia cu el pe una dintre fete, iar cealalta ramane cu mine. Cand se intampla asa, amandoua sunt necajite si intreaba una de cealalta", a mai povestit Sarah.